Elektromaterial priznanih blagovnih znamk v trgovini z elektromaterialom!

Elektromaterial za avtomatizacijo v industrijskih procesih priznanih blagovnih znamk je na voljo na naši spletni strani, in sicer v spletnem katalogu posamezne znamke. Drobni elektromaterial pa vam je poleg tega na voljo tudi v naši trgovini z elektromaterialom, kjer vam poleg prodaje kakovostnega elektromateriala ponujamo tudi vso tehnično podporo in odlično svetovalno izkušnjo. Podjetje Telmak d. o. o. je družinsko veleprodajno podjetje, ki se ukvarja s prodajo elektrotehničnega materiala za avtomatizacijo v industrijskih procesih. Zastopamo priznane blagovne znamke, kot so Schneider Electric, Eaton, Teaflex, Kabeltec, Pizzato, Rittal itd. Od leta 1991 smo glavni distributer za Schneider Electric v Sloveniji. Naša trgovina z elektromaterialom se nahaja v Obrtniški ulici v Logatcu, odprta pa je vsak delovnik od ponedeljka do četrtka od 7.00 do 15.30 in ob petkih od 7.00 do 13.00.

drobni elektromaterial

Ponudba elektromateriala v katalogu in trgovini

Elektromaterial priznanih blagovnih znamk vam je na voljo v katalogu, kjer so vam na voljo tudi vse informacije o drobnem elektromaterialu. Katalog Schneider Electric ponuja zanimiv vpogled v celoten asortima njihovih proizvodov. Gre za vodilno podjetje na področju upravljanja z energijo. Svojim strankam in uporabnikom ponujajo izredno kakovostne proizvode in rešitve na tem področju. V podjetju Telmak d. o. o. se ukvarjamo tudi z zastopstvom omenjene blagovne znamke v Sloveniji, zato vam lahko ponudimo tudi vso tehnično podporo na področju elektromaterialov. Če iščete kakovostne, učinkovite, zanesljive, trajne in varčne rešitve, izberite Schneider Electric. Pravi naslov za nakup elektromateriala je zagotovo naša trgovina z elektromaterialom, kjer vam bomo pri izbiri znali tudi ustrezno in strokovno svetovati.

Elektromaterial za različna področja uporabe

Elektromaterial oziroma ponudba je zajeta v naslednjih kategorijah: avtomatizacija (grafični zasloni, krmilniki in releji), frekvenčniki in mehki zagoni (mehki zagoni, enostavni pogoni, težji pogoni in specialni pogoni), servo sistemi (servo pogoni in motorji, integrirani pogoni, krmilniki za servo pogone, linearno gibanje, koračni pogoni in motorji), napajalniki in transformatorji, krmilni signalne komponente (ohišja, signalne enote), varnostna oprema (varnostni detektorji, varnostni moduli), detekcija in RFID sistemi (končna stika, tlačni senzorji in nadzor nivoja, bližinski in prisotnostni senzorji, senzorji za vid, kabelni seti in konektorji, RFID - identifikacija, ekoderji), krmiljenje motorjev (nadzor in zaščita motorja, ohišja, sistemi za upravljanje motorja, elektronski tokovni in termični releji, prenapetostni termični releji, termistorska zaščitna enota), električna distribucija (omare za končno distribucijo industrijske vtičnice in vtiči, končna distribucija v industriji in poslovanih objektih Acti 9, odklopilniki Compact NSX, Masterpact NT in NW, bremenska stikala INS, zbiralčni sistemi CANALIS; glavna stikala VARIO), inštalacijski sistemi (stikala in vtičnice, vrstne sponke Linergy TR, zasilna razsvetljava) in elektoomarice.

elektromaterial prodaja

Ostali proizvajalci elektromateriala

Med ostalimi proizvodi oziroma ponudniki elektromateriala izpostavljamo še podjetje Kabeltec, ki je globalno podjetje na področju kablov, posebnih kablov in žic. Ponujajo vam individualne rešitve za industrijo in trgovino. Ponujajo vam široko paleto izdelkov, med njimi izredno kakovostne in visoko zmogljive kable, vodnike, konektorje itd. V naši ponudbi so tudi kakovostni Rittal izdelki - standardna ohišja in celovite sistemske rešitve, ki so največkrat povsem individualne, kar pomeni, da so prilagojene zahtevam vašega podjetja. V naši ponudbi boste našli tudi proizvode Pizzato Elettrica, enega vodilnih evropskih proizvajalcev pozicijskih stikal, varnostnih naprav, dvižnih naprav, nožnih stikal in mikro stikal.

Trgovina z elektromaterialom Telmak - odličen kraj za ugoden nakup

Veliko je ponudnikov materiala na slovenskem trgu, le malo pa ima tako širok prodajni asortima kakor naše podjetje. Naša trgovina z elektromaterialom je izredno dobro založena, kar je naša velika konkurenčna prednost. Večino izdelkov imamo, namreč, vedno na zalogi, zato vam lahko v najkrajšem možnem času priskrbimo tisto, kar v danem trenutku potrebujete. Poleg tega pa vam ponujamo tudi odlično svetovalno izkušnjo in vso tehnično podporo pri nakupu drobnega elektromateriala.