Elektro material vseh vrst – pred prenovo doma obiščite trgovino!

Elektro material se uporablja na najrazličnejših področjih, vključno s področjem stanovanjske gradnje, strojegradnje, izdelave elektro omaric in na področju vzdrževanja industrijske proizvodnje. Velikokrat mu rečemo tudi elektroinštalacijski material, zato ga v trgovinah iščemo pod različnimi izrazi. Samo pomislimo, kje vse v naši okolici najdemo elektro material – v prostoru, v katerem se trenutno nahajate, je zagotovo vsaj ena vtičnica in vsaj eno stikalo, od klasičnih do modernejših oblik in v številnih barvnih kombinacijah. Tako vtičnice in stikala, kot tudi drugi podobni elementi, uvrščamo med elektro material. Osnova čisto vsake inštalacije so kabli, ki so lahko telekomunikacijski, energetski ali signalni, k elektro materialu pa sodijo tudi vodniki in spojna oprema. Ker imajo sodobnejši objekti različne izvedbene zahteve, v trgovini z elektromaterialom najdemo različne vrste cevi za grobe in fine inštalacije ter za zaščito elektroenergetskih kablov, kot tudi nadgradne in vgradne inštalacijske doze, kabelske police ter razvodne kanale. Zahvaljujoč tehnološkemu razvoju so sodobne elektroinštalacije kompleksnejše in tako med elektroinstalacijski material prištevamo še elektro omarice, števce, prenapetostne zaščite in releje. V katalogu si lahko ogledate vse vrste drobnega elektro materiala, ki je na voljo v trgovini Telmak.Mali elektro material

Potrebujete stikala in vtičnice?

Stikala in vtičnice sodijo med elektro material. Ker postajajo zahteve na trgu vse večje in večje, imamo danes možnosti izbirati med pestro ponudbo stikal in vtičnic v klasičnem slogu, proizvajalci pa niso pozabili niti na moderen, sodobnejši slog. Široka ponudba stikal in vtičnic v trgovinah je izjemno atraktivna, modeli različnih proizvajalcev so izjemno kakovostni, hkrati pa lahko kupec izbira med pestro ponudbo barv, kar pomeni, da tudi posamezniki z najzahtevnejšim okusom z lahkoto najdejo stikala in vtičnice za določen prostor. V bivalnih prostorih je vse pogosteje moč opaziti senzorsko tehniko, ki v bivalni prostor prinaša dodatno mero udobja in nam omogoča varčevanje z energijo. Stikala in vtičnice so poleg ostalega drobnega elektro materiala na ogled v katalogu in trgovini Pretent.

Trgovina z elektro materialom

Se v trgovini z elektro materialom ne znajdete?

Se vam je že zgodilo, da ste vstopili v fizično trgovino, ki v svojem prodajnem programu ponuja elektro material, a se v ponudbi enostavno niste znašli? Prenatrpane police so pogosto razlog, da želene vrste drobnega elektro materiala ne najdemo in če nismo rojeni pod srečno zvezdo, je prav v tistem trenutku prodajalec prezaposlen z drugimi strankami. Da bi se temu izognili, razmislite o nakupu elektro materiala v spletni trgovini, v kateri so vam prodajalci vedno pripravljeni priskočiti na pomoč, ponudba pa je lepo popredalčkana, zato je pregled za stranko enostavnejši. V podjetju Telmak ponujamo elektro material za avtomatizacijo v industrijskih procesih priznanih blagovnih znamk, kot so Schneider Electric, Eaton, Teaflex, Kabeltec, Pizzato, Rittal in druge. Ob nabavi opreme vedno poskrbimo za strokovno svetovanje, zato boste pri nas zagotovo našli elektro material, ki ga potrebujete pri prenovi doma. Še preden se lotite gradnje oziroma prenove, si priskrbite primerno zalogo elektro materiala, ki ga boste pri tem potrebovali, pri tem pa ne pozabite na kable, vodnike, razdelilce in podaljške, doze, merilne omarice, merilne instrumente, stikala, vtičnice, vezice in spojke, tipkala, material za gretje in druge pripomočke, odvisno od tega, česa se lotevate. Širok nabor elektro materiala priznanih proizvajalcev bo poskrbel, da bo vaša izbira enostavnejša in da boste v naši spletni trgovini našli vse na enem mestu. Na spletni strani najdete tudi Schneider katalog, ki si ga lahko prenesete in pregledate obstoječo ponudbo!