Thai masaže za pare v Ljubljani res morate preizkusiti!

Masaže za pare so trenutek čudovite sprostitve v dvoje, ko se oba lahko prepustita spretnim rokam naših maserjev. Thai masaže s stimulacijo glavnih energetskih točk v telesu ponovno vzpostavijo občutljivo ravnovesje med fizičnim in duhovnim telesom in prerodijo vaše telo, vam pa podarijo občutek notranjega miru in zadovoljstva. Thai masaže za pare v Ljubljani si lahko privoščite vsak dan od 10h do 21h, razen nedelj.


Masaže za pareThai masaža v Ljubljani je pot do boljšega počutja

Tajska masaža za dva je odlična pot do boljšega in vitalnejšega počutja, saj sprostitev energetskih blokad blagodejno vpliva na raven nakopičenega stresa in tesnobe, odpravo bolečin in sprostitev mišic, posledično pa viša splošno energetsko stanje telesa in izboljšuje samopodobo. Masaže za pare so lahko katere koli masaže, ki vam jih nudi naš masažni salon Onzonthai. Med njimi so:
- Tradicionalna tajska masaža,
- Masaža stopal oziroma refleksoterapija,
- Antistresni program,
- Prenatal masaža za nosečnice,
- Čokoladna masaža,
- Masaža celega telesa z mangovim maslom,
- Thai masaže z aloe vero, macadamio ali arganovo kremo
- In druge.


Vsaka masaža za pare prilagojena sproščanju specifičnih točk


Izbirate lahko med različnimi verzijami masaž, ki so, vsaka na svoj specifičen način, prilagojene za sproščanje problematičnih točk na telesu. Masaže za pare v Ljubljani so lahko obogatene z razkošnim aromatičnim vonjem zelišč ali pa v kombinaciji z refleksoterapijo. Tajska masaža za dva se izvaja v udobnih bombažnih oblačilih, na trdnem, za masažo najboljšem ležišču, s specializiranim maserjem, ki bo poskrbel, da boste v nov dan zakorakali sveži in sproščeni. Masaža za pare je odlična izbira za prav vsak par, ki si lahko izbere tudi masažo celega telesa z olji ali masli. Naj vas prepriča masaža v Ljubljani - najdete nas na Jurčkovi cesti v Ljubljani.


Onzonthai | Masaže za pare za odlično dvojno sprostitev - povezave do naše spletne strani: