Pohištvo in oprema dnevne sobe naj bosta skrbno izbrana

Dnevna soba je v hiši ali stanovanju osrednji prostor, namenjen počitku, zabavi in prijetnemu druženju s prijatelji in družino. Družinski člani se lahko v njej posvečajo svojim konjičkom ali pa opravljajo različna dela. Največkrat jo uporabljamo ob večerih, ko se družina zbere ob priljubljenem televizijskem programu. Zaradi širokega spektra uporabnosti mora biti oprema oz.  pohištvo dnevne sobe skrbno izbrano in postavljeno tako, da ustreza našim željam in potrebam. Še posebej pa mora pohištvo dnevne sobe ustrezati izbranemu življenjskemu slogu. To pa najlažje dosežemo, če se odločimo za pohištvo dnevne sobe po meri, ki se popolnoma prilagodi našim željam in zahtevam prostora.
Pohištvo dnevne sobe
Podjetje Magles izdeluje kakovostno pohištvo za dom, za pisarne in salone. V pestri ponudbi je tudi pohištvo za dnevne sobe. Dolgoletne in bogate izkušnje ter uporaba kakovostnih materialov so dokaz, da bo izdelano pohištvo dnevne sobe po meri vaših želja oblikovno dovršeno in se bo popolnoma ujemalo s prostorom. Našim strankam zagotavljamo tudi kratke dobavne roke, cenovno ugodne in po meri narejene izdelke ter brezplačno svetovanje.

 

Pohištvo dnevne sobe – omarice in regali za dnevno sobo

Glede na slog lahko pohištvo dnevne sobe označimo za klasično ali moderno. Ne glede na izbrani slog pa je pomembno, da oprema dnevne sobe odraža vaš življenjski slog. Le tako se boste v dnevni sobi dobro počutili. Oprema dnevne sobe naj ne bo skladišče garderobe ali odvečnih knjig. Nizke omarice lahko služijo tudi kot podstavek za televizor, polvisoki ali visoki regali za dnevno sobo pa so lahko namenjeni shranjevanju. Na vidnih policah naj pristanejo predmeti, ki so vam še posebej pri srcu in ki prostoru dajejo osebno noto. Med pohištvo dnevne sobe lahko vključite tudi knjižne omare in dekorativne viseče elemente. Tako omarice kot regali za dnevno sobo so pri nas na voljo v različnih materialih, barvah in stilih.

 

Moderna dnevna soba – minimalistična oprema dnevne sobe in čiste, ravne linije

Moderna dnevna soba predstavlja minimalistični slog opreme, ki jo odlikujejo ravne in čiste linije. Tople barvne kombinacije prostor poživijo in vizualno napolnijo. Prav tako je minimalistična oprema dnevne sobe – udobna sedežna garnitura, klubska mizica, morda kakšna polica ter omarica za televizijo. Moderna dnevna soba je odprta, zračna in svetla. Pohištvo moderne dnevne sobe je večfunkcijsko in prijazno za uporabo in čiščenje. Prav tako pa moderna dnevna soba odraža skrbnost in izvirnost gostitelja.

Vabljeni na našo spletno stran!

 

Magles | Kuhinje po meri, oprema kopalnice, pohištvo spalnice – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Magles
Naslov
Arclin 33
3211 Škofja vas pri Celju
Spletna stran
E-pošta
03 7812 195
041 621 577
031 424 281
Seznam fraz
pohištvo dnevne sobe, moderna dnevna soba, oprema dnevne sobe, regali za dnevno sobo
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA