3D računalniški program za izris kuhinje 

 

Načrtovanje kuhinje, še nikoli tako enostavno

 

Bi radi imeli posebno kuhinjo, ki se bo popolnoma prilegala vašim estetskim željam in praktičnim potrebam? Potem si privoščite 3D izris v mizarstvu Erjavec, ki vam bo omogočil računalniško načrtovanje kuhinje po naročilu do zadnje potankosti!

 

Računalniški izris kuhinje

 

3d izris po meri in program za računalniško načrtovanje pohištva, mizarstvo Erjavec

 

3D izris kuhinje

 

3D izris kuhinje – računalniški program za izris kuhinje

 

Podjetje Mizarstvo Erjavec nudi napredno tehnologijo zaizris in načrtovanje kuhinje. Izris kuhinjskega pohištva omogoča, da lahko stranke aktivno sodelujejo pri izdelavi in oblikovanju bivalnega prostora in ga naredijo čimbolj podobnega svojim idealnim predstavam. 3D izris omogoča direkten in realen vpogled v opremljeni kuhinjski oziroma bivalni prostor. Program za izris  kuhinje strankam nudi neverjetno enostavno pot za preizkušanje različnih kombinacij oblik, barv, opreme in kuhinjskih elementov. Vabljeni v salonj kuhinj Erjavec v Ljubljani.

 

3D IZRIS KUHINJE

 

 

 

Računalniško načrtovanje, izris in izdelava lepe kuhinje po meri

 

Napredni računalniški program za 3D izris kuhinje v mizarstvu Erjavec nudi marsikatero prednost. Z njim lahko vsaka ideja dobi realno obliko in je jasno predstavljiva. Načrtovanje kuhinje po meri se s tem programom bistveno poenostavi in strankam nudi realen vpogled v njihov bodoči bivalni prostor. Program za 3D izris prostorov omogoča virtualno izdelavo vaše lepe kuhinje, ki zajema vse podrobnosti, odločali boste lahko o postavitvi kuhinjskih elementov in opreme, o osvetljavi, barvi, materialih in še marsičem. Izdelava kuhinje po naročilu je na ta način že v naprej načrtovana do potankosti in bo popolnoma odgovarjala vašim željam. 3D izris kuhinje je idealen pripomoček za načrtovanje kuhinje predvsem kar se tiče maksimalnega izkoriščanja razpoložljivega prostora. Izris vam omogoča, da odvisno od oblike in velikosti prostora izberete najboljšo razporeditev elementov in določili razdaljo med njimi. S tem si lahko zagotovite maksimalno funkcionalnost in zračnost, hkrati pa se ne odrečete lepi kuhinji z dovršenimi estetskimi elementi.

 

Računalniški  prikaz vaše nove lepe kuhinje, mizarstvo Erjavec

 

Napredni program za 3D izris prostorov vam bo omogočil, da določite, kakšno vrsto kuhinje bi radi imeli. Kuhinja ima namreč lahko kuhinjski otok, ki ga sestavlja skupina elementov ali posamezni prostostoječi element. Navadno takšna vrsta zahteva več prostora, njena prednost pa je določanje višine otoka, saj je le-ta ločen od preostalega delovnega kuhinjskega niza. Tudi lepe kuhinje s prostimi elementi so lahko zelo praktične, saj njihovo prednost predstavlja izjemna fleksibilnost. Da bo izdelava kuhinje po vaši meri čimbolj odgovarjala vašim željam, se posvetujte z oblikovalci iz podjetja Mizarstvo Erjavec in si z njimi oglejte 3D izris kuhinje!

 

Kuhinje mizarstvo Erjavec | Program za 3D izris kuhinje, načrtovanje kuhinje, povezave do naše spletne strani:

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Koreninova ulica 13
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 256 04 26
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
3D izris kuhinje, lepe kuhinje, program za izris kuhinje, načrtovanje kuhinje, izdelava kuhinje
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA