3D računalniški program za izris kuhinje

Načrtovanje kuhinje, še nikoli tako enostavno

Bi radi imeli posebno kuhinjo, ki se bo popolnoma prilegala vašim estetskim željam in praktičnim potrebam? Potem si privoščite online 3D izris v mizarstvu Erjavec,ki vam bo omogočil računalniško načrtovanje kuhinje po naročilu do zadnje potankosti!

Računalniški izris kuhinje

3d izris po meri in program za spletni izris in  načrtovanje pohištva, mizarstvo Erjavec Ljubljana

3D izris kuhinje

3D izris kuhinje - računalniški program za izris kuhinje

Podjetje Mizarstvo Erjavec nudi napredno tehnologijo za spletni izris in načrtovanje kuhinje. Izris kuhinjskega pohištva omogoča, da lahko stranke aktivno online sodelujejo pri izdelavi in oblikovanju bivalnega prostora in ga naredijo čimbolj podobnega svojim idealnim predstavam. 3D izris omogoča direkten in realen vpogled v opremljeni kuhinjski oziroma bivalni prostor. Program za izris kuhinje strankam nudi neverjetno enostavno pot za preizkušanje različnih kombinacij oblik, barv, opreme in kuhinjskih elementov. Vabljeni v salonj kuhinj Erjavec v Ljubljani.

3D IZRIS KUHINJERačunalniško načrtovanje, izris in izdelava lepe kuhinje po meri

Napredni spletni program za 3D izris kuhinjev mizarstvu Erjavec nudi marsikatero prednost. Z njim lahko vsaka ideja dobi realno obliko in je jasno online predstavljiva. Načrtovanje kuhinje po meri se s tem programom bistveno poenostavi in strankam nudi realen vpogled v njihov bodoči bivalni prostor. Program za 3D izris prostorov omogoča virtualno izdelavo vaše lepe kuhinje, ki zajema vse podrobnosti, odločali boste lahko o postavitvi kuhinjskih elementov in opreme, o osvetljavi, barvi, materialih in še marsičem. Izdelava kuhinje po naročilu je na ta način že v naprej načrtovana do potankosti in bo popolnoma odgovarjala vašim željam. 3D izris kuhinje je idealen pripomoček za načrtovanje kuhinje predvsem kar se tiče maksimalnega izkoriščanja razpoložljivega prostora. Izris vam omogoča, da odvisno od oblike in velikosti prostora izberete najboljšo razporeditev elementov in določili razdaljo med njimi. S tem si lahko zagotovite maksimalno funkcionalnost in zračnost, hkrati pa se ne odrečete lepi kuhinji z dovršenimi estetskimi elementi.

Računalniški prikaz vaše nove lepe kuhinje, mizarstvo Erjavec

Napredni program za 3D izris prostorov vam bo omogočil, da določite, kakšno vrsto kuhinje bi radi imeli. Kuhinja ima namreč lahko kuhinjski otok, ki ga sestavlja skupina elementov ali posamezni prostostoječi element. Navadno takšna vrsta zahteva več prostora, njena prednost pa je določanje višine otoka, saj je le-ta ločen od preostalega delovnega kuhinjskega niza. Tudi lepe kuhinje s prostimi elementi so lahko zelo praktične, saj njihovo prednost predstavlja izjemna fleksibilnost. Da bo izdelava kuhinje po vaši meri čimbolj odgovarjala vašim željam, se posvetujte z oblikovalci iz podjetja Mizarstvo Erjavec in si z njimi oglejte 3D izris kuhinje!

Kuhinje mizarstvo Erjavec Ljubljana | Program za online spletni 3D izris kuhinje, načrtovanje kuhinje, povezave do strani: