Pošlji povpraševanje

Učenje nemščine še nikoli ni bilo tako prijetno


Hitro učenje nemščine v alfa stanju


Znanje nemščine predstavlja v Sloveniji veliko prednost pri iskanju zaposlitve ali ustvarjanju poslovnih stikov. Nemščina je namreč jezik naših severnih sosedov, poleg tega pa se med Slovenijo in nemško govorečim trgom ustvarjajo številne poslovne povezave. Nemški poslovneži bodo izredno cenili, če boste posle sklepali v poslovni nemščini. Da bi čim hitreje usvojili znanje nemščine se odločite za hitro učenje po metodi Superlearning Karnion, ki vas bo že v petih dneh pripeljala do znanja, ki bi ga sicer pridobili v enem letu.Kako deluje metoda Superlearning Karnion?


Metoda Superlearning Karnion temelji na spoznanju nevro znanstvenikov, da je oseba najbolj dojemljiva za učenje tujih jezikov v tako imenovanem alfa stanju možganov. V alfa stanju je telo popolnoma sproščeno, dolgoročni spomin pa aktiviran in pripravljen na nova spoznanja in sugestije. Pri učenju nemščine v alfa stanju vas bosta spremljala dva strokovnjaka: profesor tujega jezika in tisti, ki spremlja možgansko aktivnost na  spodbujevalniku. Hitro učenje nemščine oz. poslovne nemščine tako združuje najnovejša spoznanja iz dveh področij, andragogike in medicine.

Komu priporočamo učenje nemščine v alfa stanju?


Učenje nemščine po metodi, ki jo izvajamo v holističnem centru Karnion, priporočamo vsem, ki želijo kar najbolje izkoristiti svoj dragoceni čas in na lahkoten in prijeten način pridobiti veliko količino novega znanja. Ker se vsakemu posamezniku temeljito posvetimo, se za učenje nemščine pri nas odločajo tudi tisti, ki imajo zadržke ali strah pred učenjem tujih jezikov, saj se npr. bojijo posmeha pri napačni izgovarjavi besede. Takšnih strahov se boste na našem tečaju nemščine zagotovo otresli, saj poteka v povsem sproščenem vzdušju.

Učenje nemščine v holističnem centru Karnion je več kot konvencionalno učenje tujega jezika. Z našo metodo si boste namreč tudi okrepili dolgotrajni spomin (gre za neke vrste možgansko telovadbo), z masažo hrbta in drugimi elementi našega protistresnega programa pa boste celovito sprostili vašo psiho in telo.