Superlearning - učenje jezikov v alfa stanju

Superlearning metoda - učenje jezikov v alfa stanju je odlična izbira za vse, ki želite prihraniti čas in energijo, obenem pa pridobiti še mnogo več kot le znanje tujega jezika. Hitro učenje portugalščine, hitro učenje španskega jezika in hitro učenje ruskega jezika so le trije od trinajstih jezikov, ki se jih lahko učite v katerikoli kombinaciji želite.

Tečaj portugalščine - hitro učenje portugalščine

Portugalščina je sila zanimiv jezik, kljub temu pa je tečaj portugalščine še vedno dokaj redek na naših življenjepisih. Hitro učenje portugalščine po metodi Superlearning je gotovo najboljša in najhitrejša pot do znanja za uspešno komuniciranje s številnimi narodi sveta. Le 40 šolskih ur potrebujete, da se naučite toliko elementov, kot bi jih osvojili v enem letu, če bi se odločili za konvencionalni tečaj portugalščine.

Hitro učenje portugalščine spremlja tudi antistres program, tečaj portugalščine pa vam bo dal tudi boljši spomin ter izboljšano psihofizično kondicijo.

Tečaj španščine - hitro učenje španskega jezika

Španci - čudovito temperamentni, njihov jezik pa je drugi najpogostejši v ZDA, pa tudi sicer zelo razširjen po svetu. Tečaj španščine je veliko prijetnejši, če se odločite za hitro učenje španskega jezika. Le kateri tečaj španščine - ali tečaj portugalščine, tečaj ruščine ali kateri koli drugi jezikovni tečaj, vam še nudi toliko dodatnih koristi? Izboljša vaš spomin, poleg tega pa je v tečaj španščine in vse ostale tečaje za učenje jezikov v alfa stanju vključen tudi antistres program.

Hitro učenje španskega jezika spremlja tudi antistres program, tečaj španščine pa vam bo dal tudi boljši spomin ter izboljšano psihofizično kondicijo.

Tečaj ruščine - hitro učenje ruskega jezika

Ruščina nam je v nekaterih elementih izjemno blizu, v drugih pa strašno daleč. Že njihova pisava je čisto drugačna od naše in tečaj ruščine je še vedno dokaj redek na naših življenjepisih. Hitro učenje ruskega jezika po metodi Superlearning je gotovo najboljša in najhitrejša pot do znanja za uspešno komuniciranje enim največjih narodov sveta. Le 40 šolskih ur potrebujete, da se naučite toliko elementov, kot bi jih osvojili v enem letu, če bi se odločili za konvencionalni tečaj ruščine.

Hitro učenje ruskega jezika spremlja tudi antistres program, tečaj ruščine pa vam bo dal tudi boljši spomin ter izboljšano psihofizično kondicijo.

Na voljo vam je 13 jezikov - tečaji:


Možne so tudi vse kombinacije med jeziki, holistični center Karnion pa vam omogoča tudi brezplačno in neobvezujočo izkušnjo njihovih programov, kamor sodita še akademija dialogika in specialistični študij psihodinamike.

Holistični center Karnion | Hitro učenje ruskega jezika,hitro učenje italijanskega jezika - povezave do naše spletne strani: