Pošlji povpraševanje

Superlearning - učenje jezikov v alfa stanju

Superlearning metoda - učenje jezikov v alfa stanju je odlična izbira za vse, ki želite prihraniti čas in energijo, obenem pa pridobiti še mnogo več kot le znanje tujega jezika. Hitro učenje portugalščine, španščine in ruščine so le trije od trinajstih jezikov, ki se jih lahko naučite v katerikoli kombinaciji želite.

Učenje portugalščine v alfa stanjuHitro učenje ruskega jezika v alfa stanju


Tečaj portugalščine - hitro učenje portugalščine

Portugalščina je sila zanimiv jezik, kljub temu pa je se sznanje tega jezika le poredko prikaže v življenjepisih. Hitro učenje portugalščine po metodi Superlearning je gotovo najboljša in najhitrejša pot do znanja za uspešno komuniciranje s številnimi narodi sveta. Le 40 šolskih ur potrebujete, da se naučite toliko elementov, kot bi jih osvojili v enem letu, če bi se odločili za klasični tečaj jezika.

Hitro učenje portugalščine spremlja tudi antistres program, ki vam bo pomagal izboljšati spomin ter boljšo psihofizično kondicijo.

Tečaj španščine - hitro učenje španskega jezika

Španci - čudovito temperamentni. Njihov jezik je drugi najpogostejši govoreči jeziv v ZDA, razširjen pa je tudi drugod po svetu, saj so španci v preteklosti imeli številne kolonije. Tečaj španščine je veliko prijetnejši, če se odločite za sistem hitrega učenja. Jezikovni tečaji v holističnem centru Karnion vam nudijo edinsven priložnost saj poleg hitrega in intenzivnega tečaja tujega jezika v prijetnih okoliščinah pridobite še izboljšan spomin ter izboljšano psihofizično kondicijo. Vsi tečaji potekajo v t.i. alfa stanju, kar pripomore k hitremu učenju španskega, portugalskega, ruskega ali katerega koli drugega tujega jezika.

Hitro učenje španskega jezika spremlja tudi antistres program.


Tečaj ruščine - hitro učenje ruskega jezika

Ruščina kot jezik je slovenščini v nekaterih elementih izjemno blizu, v drugih pa strašno daleč. Že sama pisava se zelo razlikuje od naše. In kot da toi ni dovolj se Ruska cirilica razlikuje od Srbske. Hitro učenje ruskega jezika po metodi Superlearning je gotovo najboljša in najhitrejša pot do znanja za uspešno komuniciranje v največji državi na svetu in njenimi sosedami. Le 40 šolskih ur potrebujete, da se naučite toliko elementov, kot bi jih osvojili v enem letu, če bi se odločili za konvencionalni tečaj ruščine.

Hitro učenje ruskega jezika spremlja tudi antistres program. Tečaj ruščine v alfa stanju vam bo dal tudi boljši spomin ter izboljšano psihofizično kondicijo.

Poleg tečaja ruščine vam je na voljo še 12 drugih jezikov:


Možne so tudi kombinacije med jeziki. Tako se lahko tečaja udeleži tudi tujec, ki bi se rad naučil ali slovenščine ali katerega koli drugega njemu tujega jezika. Holistični center Karnion vam omogoča brezplačno in neobvezujočo izkušnjo njihovih programov, kamor sodita še akademija dialogika in specialistični študij psihodinamike.