Superlearning - učenje jezikov v alfa stanju

Superlearning metoda - učenje jezikov v alfa stanju je odlična izbira za vse, ki želite prihraniti čas in energijo, obenem pa pridobiti še mnogo več kot le znanje tujega jezika. Hitro učenje italijanskega jezika in hitro učenje francoskega jezika sta le dva od trinajstih jezikov, ki se jih lahko učite v katerikoli kombinaciji želite. Pozornost vam posvečata dva strokovnjaka. Profesor tujega jezika aktivira in spremlja vaš napredek, strokovnjak za delo z možganskim spodbujevalnikom (mind machine) pa zagotovi, da vsebine poslušate v stanju sproščenosti in tako dosegate optimalno pomnjenje ter aktivirate dolgoročni spomin.


Tečaj italijanščine - hitro učenje italijanskega jezika

Čeprav italijansko govorijo eni od naših sosedov, pa je tečaj italijanščine še vedno dokaj redek na naših življenjepisih. Hitro učenje italijanskega jezika po metodi Superlearning je gotovo najboljša in najhitrejša pot do znanja za uspešno komuniciranje z našimi zahodnimi sosedi. Le 40 šolskih ur potrebujete, da se naučite toliko elementov, kot bi jih osvojili v enem letu, če bi se odločili za konvencionalni tečaj italijanščine.

Hitro učenje kateregakoli jezika po metodi Superlearning spremlja tudi antistres program, tečaj italijanščine pa vam bo poleg izboljšanega znanja jezika dal tudi boljši spomin ter izboljšano psihofizično kondicijo.

Tečaj francoščine - hitro učenje francoskega jezika

Francozi že pregovorno z nikomer ne govorijo v drugem jeziku kot svojem. To sicer predvsem v poslovnem svetu ne drži več, pa vendar, s tako lepo zvenečim jezikom jim tega skoraj ni za zameriti. Tečaj francoščine - najsi bo pogovorna, poslovna ali pa le osvežitev njihove slovnice - je veliko prijetnejši, če se odločite za tečaj hitrega učenja francoskega jezika. Le kateri tečaj francoščine - ali tečaj italijanščine ali kateri koli drugi jezikovni tečaj, vam še nudi toliko dodatnih koristi. Dokazano bo vaš spomin izboljšan za 20%, poleg tega pa je v tečaj francoščine in vse ostale tečaje za učenje jezikov v alfa stanju vključen tudi antistres program.


13 jezikov, med katerimi lahko izbirate hitro učenje: 

Angleščina, Francoščina, Španščina, Portugalščina, Slovenščina, Hrvaščina, Ruščina, Kitajščina, arabščina, Latinščina, Poljščina, Italjanščina


Možne so tudi vse kombinacije med jeziki, holistični center Karnion pa vam omogoča tudi brezplačno in neobvezujočo izkušnjo njihovih programov, kamor sodita še akademija dialogika in specialistični študij psihodinamike.