Pošlji povpraševanje

Superlearning: super učenje jezika 

Superlearning, po slovensko tudi super učenje, je inovativna metoda, s katero najhitreje pridemo do izjemnih rezultatov na področju učenja tujega jezika. Takšno učenje je kar 4-krat hitrejše od klasičnih tečajev, znanje pa se shranjuje v dolgoročni spomin. Prav tako ste pri učenju popolnoma sproščeni in nikoli v stresu.

Superlearning angleščine

Super učenje je intenzivno in visoko učinkovito

Kje leži skrivnost učenja? Superlearning poteka v alfa stanju, kar pomeni, da so frekvence delovanja vaših možganov nižje, a ste zato veliko bolj pozorni, natančni in tudi kreativni. Pri takšni zavesti smo preden zaspimo in takoj, ko se zbudimo, s posebnimi tehnikami pa lahko to tudi prostovoljno dosežemo. Superlearning izvajamo v centru Karnion v Medvodah, kjer delujemo že vse od leta 1991 in imamo na razpolago vrsto učiteljev z izjemnimi kompetencami in referencami. Alfa stanje dosežemo s pomočjo rumene svetlobe in prijetne glasbe. V prvi vrsti učenje tujega jezika poteka s poslušanjem, tako, kot ste se učili tudi maternega jezika. Po poslušanju pride na vrsto pogovarjanje s profesorjem. Tečaj poteka dokaj strnjeno - 4 ali 8 ur dnevno, saj je to najbolj efektivno. Besedišče in stavčne strukture boste tako najhitreje osvojili in obdržali.

Učenje angleškega in nemškega jezika

V naši jezikovni šoli ponujamo veliko tečajev, seveda pa sta najbolj priljubljena angleščina in nemščina. Prva, ker je tako splošno razširjena in ker jo danes že vsakdo potrebuje, druga pa zaradi geografske bližine. Sicer pa učimo še italijanščino, španščino, francoščino, ruščino in še mnoge druge tuje jezike.

Super učenje tujih jezikovPri nas bodo na svoj račun prišli začetniki, nadaljevalci vseh nivojev in iskalci poslovnih tečajev. Angleščine in nemščine se veliko ljudi uči zaradi dela, zato nudimo tudi specializirane jezikovne tečaje za različne stroke. Odhod v tujino bo tako veliko preprostejši, komunikacija s poslovnimi partnerji pa bo gladko tekla. Vsi vemo, da je dober dialog ključ do uspeha tako v zasebnem življenju kot v službi.