Pošlji povpraševanje

Superlearning - učenje jezikov v alfa stanju

Superlearning metoda - učenje jezikov v alfa stanju je odlična izbira za vse, ki želite prihraniti čas in energijo, obenem pa pridobiti še mnogo več kot le znanje tujega jezika. Hitro učenje kitajščine, arabskega jezika in latinščine so le trije od trinajstih jezikov, ki se jih lahko učite v katerikoli kombinaciji želite.


Tečaj kitajščine - hitro učenje kitajščine

Kitajščina ni več tako zelo skrivnostna, kot nekoč. Vas fascinirajo njihove pismenke? Želite poslovati s to gospodarsko velesilo? Hitro učenje kitajščine po metodi Superlearning je gotovo najboljša in najhitrejša pot do znanja. Le 40 šolskih ur potrebujete, da se naučite toliko elementov, kot bi jih osvojili v enem letu, če bi se odločili za konvencionalni tečaj kitajščine.

Tečaj hitrega učenja kitajščine spremlja tudi antistres program, tečaj kitajščine pa vam bo dal tudi boljši spomin ter izboljšano psihofizično kondicijo.

Bi vaše podjetje rado sodelovalo s Kitajsko? Naučite se kitajščine

Tečaj arabščine - hitro učenje arabskega jezika

Arabski jezik je razširjen po vsej severni Afriki in bližnjem vzhodu, tu pa je gospodarska rast neverjetno hitra. Tečaj arabščine je veliko prijetnejši, če se odločite za hitro učenje arabskega jezika. Le kateri tečaj arabščine - ali tečaj kitajščine, tečaj latinščine ali kateri koli drugi jezikovni tečaj, vam še nudi toliko dodatnih koristi? Izboljša vaš spomin, poleg tega pa je v tečaj arabščine in vse ostale tečaje za učenje jezikov v alfa stanju vključen tudi antistres program.

Tečaj latinščine - hitro učenje latinščine

Potrebujete znanje latinščine pri svojem študiju ali delu? Čeprav jo označujejo za mrtev jezik, se latinščina se uporablja za tvorjenje novih besed. Hitro učenje latinščine po metodi Superlearning je gotovo najboljša in najhitrejša pot do znanja, ki ga potrebujete. Le 40 šolskih ur potrebujete, da se naučite toliko elementov, kot bi jih osvojili v enem letu, če bi se odločili za konvencionalni tečaj latinščine.


Možne so tudi vse kombinacije med jeziki, holistični center Karnion pa vam omogoča tudi brezplačno in neobvezujočo izkušnjo njihovih programov, kamor sodita še akademija dialogika in specialistični študij psihodinamike.