Pošlji povpraševanje

Akademija dialogika - jezik odgovornosti in poslovne omike

Akademija dialogika, katere temelj je izkustveno učenje, vam posreduje vrhunska znanja o vodenju in samovodenju, o razvoju celostne osebne uspešnosti ter zdrave odgovornosti. Program akademija dialogika je dostopen vsem, ki jih tematika zanima. Najboljšim študentom prvotnega programa akademija dialogika pa bo ponujena tudi možnost programa za trenerje. Vas zanima? Na voljo vam je brezplačna in neobvezujoča predstavitev programa.

Akademija dialogika - jezik odgovornosti in poslovne omikeIzkustveno učenje vključuje skupinsko delo, vaje, reševanje težav, študije primerov...

Izkustveno učenje

Izkustveno učenje je temelj, na katerem je zgrajena akademija dialogika. To zagotavlja med drugim predvsem to, da udeleženci akademije dialogika ves čas dobivajo povratno informacijo o svojem načinu vodenja in o tem, kako zares tekoče govoriti jezik odgovornosti in poslovne omike.

Prav izkustveno učenje omogoča udeležencem tudi, da vse pridobljeno znanje že takoj začnejo uporabljati v svojem delu ter tudi skozi opažanje neposrednih in hitrih rezultatov pridobivajo vero v svoje znanje ter svoje vodstvene sposobnosti.

Izkustveno učenje vključuje skupinsko delo, vaje, reševanje težav, študije primerov, igre vlog, nastopov in podobno. Metode dela, ki jih uporabljajo strokovnjaki za osebnostno rast pa so predvsem metoda razgovora in metoda dela z video gradivom, nekaj pa je tudi osnovne metode razlage. Tak način treninga študentom akademije dialogika omogoča, da ob vsaki novi temi vidijo stanje v svojem podjetju ali kateri koli drugi skupini in iščejo rešitve problemov, s katerimi se ubadajo.

Več o prednostih programa si lahko preberete tudi na spletni strani holističnega centra Karnion, kjer lahko izpolnite tudi obrazec za brezplačno in neobvezujočo predstavitev programa.

Superlearning - hitro učenje tujih jezikov v alfa stanju

Superlearning metoda - hitro učenje tujih jezikov v alfa stanju je odlična izbira za vse, ki želite prihraniti čas in energijo, obenem pa pridobiti še mnogo več kot le znanje tujega jezika. Učenje v holističnem centru Karnion poteka v 13-ih jezikih, ki se jih lahko učite v katerikoli kombinaciji želite. Pozornost vam posvečata dva strokovnjaka za hitro učenje tujih jezikov. Profesor tujega jezika aktivira in spremlja vaš napredek, strokovnjak za delo z možganskim spodbujevalnikom (mind machine) pa zagotovi, da vsebine poslušate v stanju sproščenosti in tako dosegate optimalno pomnjenje ter aktivirate dolgoročni spomin.