Učenje angleščine na inovativen in učinkovitejši način

Učenje angleščine je lahko hitro, učinkovito in trajno, če se odločite za tečaj po metodi superučenja. Ta poteka strjeno, po najmanj 4 šolske ure dnevno, in sicer v alfa stanju dr. Lozanova, v kombinaciji s posebno tehnologijo možganskega spodbujevalnika z rumeno svetlobo. Za hitro učenje angleškega jezika je pravi naslov center Karnion v Medvodah. Pozabite na zastarele načine učenja in do znanja pridite na veliko bolj učinkovit način. Prihodnost je v učenju v alfa stanju, ki izboljšuje spominsko kapaciteto, krepi pozornost in pa tudi kreativo. Takšno učenje je tako zelo primerno za tečaje poslovne angleščine, kjer rezultate na najvišjem nivoju pričakujemo v najhitrejšem možnem času.

Hitro učenje angleškega jezika v alfa stanju

Alfa stanje je stanje uma, ko možgani delujejo v okolici frekvence 10 Hz (8-12 Hz). Imenujejo ga tudi stanje "pasivne pozornosti", doživljamo pa ga vsak dan pred spanjem in takoj po tem, ko se zbudimo. Čez dan možgani delujejo veliko hitreje, a zato toliko bolj površno. Počasnejše možgansko valovanje se prostovoljno lahko doseže z meditacijo, lahko hipnozo, barvnim usmerjanjem in nekaterimi drugimi mentalnimi tehnikami. Dokazano je, da se v tem stanju lahko veliko bolj kvalitetno učimo, si stvari hitreje zapomnimo. S tečajem angleškega jezika v Karnionu do cilja pridete kar 4-krat hitreje kot z običajnim učenjem.

Tečaj angleščine s pomočjo rumene svetlobe

Da bi lažje prišli do želenega stanja za hitro učenje angleškega jezika, nam pri tem pomaga rumena svetloba. Samo ta bo namreč znižala frekvence možganskega valovanja, poleg tega pa vas ohranjala v stanju pozornosti. Aktivirala vam bo dolgoročni spomin, da vsebine ne boste hitro pozabili. Rumena pospešuje razumsko odločanje in pomnjenje, še večji efekt pa dosežemo s prijetno glasbo. Tudi poslovna angleščina bo tako lažji zalogaj, saj se boste med tem, ko se učite, tudi sproščali in znebili stresa. Napredek pri govorjenju po očiten, vaša komunikacija jasna, poslovni uspeh pa zato boljši. Na nas se lahko obrnete delavci različnih strok: medicina, pravo, strojništvo, računalništvo ...

Naravna oblika učenja angleščine, ki prinese najboljše rezultate

Kljub temu, da gre za intenziven tečaj, običajno po 4 ali 8 šolskih ur na dan, bo čas hitro minil, ob učenju pa se boste počutili prijetno. Tečaj angleščine poteka s kombinacijo poslušanja in individualnega pogovora z izurjenim profesorjem. Pred začetkom bomo testirali vaše znanje na vseh področjih: razumevanje, pisanje, branje in govorjenje. Tako bomo natanko vedeli, katere napake je še treba odpraviti in na kakšni ravni lahko nadaljujemo. S Karnionovo metodo ste kot začetnik lahko v 200 šolskih urah na nivoju B2 (gimnazijski maturant). Za takšno znanje bi na klasičnem tečaju potrebovali 800 šolskih ur, v šolskem sistemu pa več kot 1000 ur.

Intenzivno učenje angleščine

Inovativni tečaj angleščine v holističnem centru Karnion

Holistični center razvoja osebne uspešnosti Karnion je edinstvena ustanova, kjer skrbimo, da izkoristite vse svoje potenciale. Smo edini v Sloveniji, ki se treningov in tečajev lotevamo celostno. To pomeni, da razvijamo tako osebnostno in socialno kot tudi čustveno in duhovno inteligenco. Delujemo že od leta 1991, zato so naše izkušnje bogate, lahko se pohvalimo z veliko priporočili. Domač in tuji kader s tečaji poslovne angleščine razvijamo v profesionalce na najvišjem nivoju, ki učinkovito obvladujejo delo in življenje.

Z našimi tečaji angleščine boste do potrebnega znanja prišli na najhitrejši način. Omogočamo individualno učenje, krepimo vašo samozavest in pri tem uporabljamo najmodernejše metode. Naš cilj je širiti izobražen dialog in kakovostno kulturo sporazumevanja. Jezik nas močno definira, zato je v zasebnem in poslovnem življenju potrebno uporabljati takšnega, da pokažemo spoštovanje do sogovornika in do samega sebe. Če si tudi vi želite takšnega učenja angleščine, nas kontaktirajte, da čim prej začnemo skupno pot do uspeha.