Superlearning - učenje jezikov v alfa stanju

Superlearning metoda - učenje jezikov v alfa stanju je odlična izbira za vse, ki želite prihraniti čas in energijo, obenem pa pridobiti še mnogo več kot le znanje tujega jezika. Hitro učenje slovenskega jezika, hrvaščine in poljščine so le trije od trinajstih jezikov, ki se jih lahko učite v katerikoli kombinaciji želite.

Tečaj slovenščine - hitro učenje slovenskega jezika

Slovenščina je izjemno lep jezik, a za le dva milijona, kolikor nas ga govori, tudi precej kompliciran. Hitro učenje slovenskega jezika po metodi Superlearning je gotovo najboljša in najhitrejša pot do znanja za uspešno komuniciranje v Sloveniji. Le 40 šolskih ur potrebujete, da se naučite toliko elementov, kot bi jih osvojili v enem letu, če bi se odločili za konvencionalni tečaj slovenščine.

Tečaj hitrega učenja slovenskega jezika spremlja tudi antistres program, tečaj slovenščine pa vam bo dal tudi boljši spomin ter izboljšano psihofizično kondicijo.

Tečaj hrvaščine - hitro učenje hrvaščine

Srbohrvaščina že dolgo ne obstaja več in edino pravilno je, da se naučimo pravilnega jezika za komunikacijo z našimi sosedi. Tečaj hrvaščine je veliko prijetnejši, če se odločite za hitro učenje hrvaščine. Le kateri tečaj hrvaščine - ali tečaj slovenščine, tečaj poljščine ali kateri koli drugi jezikovni tečaj, vam še nudi toliko dodatnih koristi? Izboljša vaš spomin, poleg tega pa je v tečaj hrvaščine in vse ostale tečaje za učenje jezikov v alfa stanju vključen tudi antistres program.

Tečaj hitrega učenja hrvaščine spremlja tudi antistres program, tečaj hrvaščine pa vam bo dal tudi boljši spomin ter izboljšano psihofizično kondicijo.

Tečaj poljščine - hitro učenje poljščine

Želite končno pravilno prebrati vse posebne znake, ki jih uporablja poljščina? Tečaj poljščine je še vedno dokaj redek na naših življenjepisih, čeprav je to zelo razširjen jezike. Hitro učenje poljščine po metodi Superlearning je gotovo najboljša in najhitrejša pot do znanja za uspešno komuniciranje z narodom, ki je skoraj 20x večji od nas. Le 40 šolskih ur potrebujete, da se naučite toliko elementov, kot bi jih osvojili v enem letu, če bi se odločili za konvencionalni tečaj poljščine.

Hitro učenje poljščine spremlja tudi antistres program, tečaj poljščine pa vam bo dal tudi boljši spomin ter izboljšano psihofizično kondicijo.

Na voljo vam je 13 jezikov - tečaji:


Možne so tudi vse kombinacije med jeziki, holistični center Karnion pa vam omogoča tudi brezplačno in neobvezujočo izkušnjo njihovih programov, kamor sodita še akademija dialogika in specialistični študij psihodinamike.

Holistični center Karnion - povezave do naše spletne strani:hitro učenje tujih jezikov: