Superlearning - učenje jezikov v alfa stanju

Superlearning metoda - učenje jezikov v alfa stanju je odlična izbira za vse, ki želite prihraniti čas in energijo, obenem pa pridobiti še mnogo več kot le znanje tujega jezika. Hitro učenje slovenskega jezika, hrvaščine in poljščine so le trije od trinajstih jezikov, ki se jih lahko učite v katerikoli kombinaciji želite.


Tečaj slovenščine - hitro učenje slovenskega jezika

Težave pri sporazumevanju v slovenščini

Slovenščina je izjemno lep jezik, a s svojimi jezikovnimi posebnostmi (dvojina, množinski samostalniki, vrinjeni stavki itd.) tudi precej težak. Za tujce, ki bi si želeli naučiti našega jezika ali pa za tiste, ki bi radi le izpopolnili svoje znanje, smo pripravili hitro učenje slovenskega jezika po metodi Superlearning. To je gotovo najboljša in najhitrejša pot do znanja za uspešno komuniciranje v Sloveniji. Le 40 šolskih ur potrebujete, da se naučite toliko elementov, kot bi jih osvojili v enem letu, če bi se odločili za tradicionalen tečaj slovenščine.


Tečaj hrvaščine - hitro učenje hrvaščine

Srbohrvaščina že dolgo ne obstaja več in edino pravilno je, da se naučimo pravilnega jezika za komunikacijo z našimi sosedi. Tečaj hrvaščine je veliko prijetnejši, če se odločite za hitro učenje hrvaščine. Le kateri tečaj hrvaščine vam še nudi toliko dodatnih koristi? Izboljša vaš spomin, poleg tega pa je v tečaj hrvaščine in vse ostale tečaje za učenje jezikov v alfa stanju vključen tudi antistres program.


Tečaj poljščine - hitro učenje poljščine

Želite končno pravilno prebrati vse posebne znake, ki jih uporablja poljščina? Tečaji poljščine je še vedno med manj obiskanimi tečaji, čeprav je to zelo razširjen jezik. Hitro učenje poljščine po metodi Superlearning je gotovo najboljša in najhitrejša pot do znanja za uspešno komuniciranje z narodom, ki je skoraj 20x večji od nas.


Možne so tudi vse kombinacije med jeziki. Holistični center Karnion vam omogoča tudi brezplačno in neobvezujočo izkušnjo njihovih programov, kamor sodita še akademija dialogika in specialistični študij psihodinamike. Pridružite se nam.