Pošlji povpraševanje

Intenzivni tečaj angleščine in nemščine

Iščete preverjen način za učinkovito učenje jezika ali osvežitev starega jezikovnega znanja pred potovanjem, službeno potjo li selitvijo v drugo državo, hkrati pa nimate dovolj časa za enomesečni intenzivni tečaj nemščine ali angleščine? Bi se radi v rekordno hitrem času naučili angleščine ali nemščine?

V holističnem centru Karnion izvajamo petdnevne, desetdnevne ali vikend intenzivne tečaje tujih jezikov v alfa stanju. Hitro in učinkovito učenje, ki ga izvajamo v naših programih vam omogoči, da se v zelo kratkem času naučite toliko elementov tujega jezika kot bi se po konvencionalni metodi naučili v enem letu. Tako uspešne rezultate dosegamo zato, ker tečaji potekajo v stanju maksimalne telesne sprostitve, ki jo dosežemo z uporabo zdravilne nihajoče svetlobe, antistresne masaže hrbta, kisikovega tretmaja po dr. Ardenu in posebnega programa na alfa počivalniku. Intenzivni tečaji tujih jezikov v alfa stanju dokazano izboljšajo sposobnost pomnjenja za cca 20%, saj sproščenost organizma omogoči aktivacijo dolgoročnega spomina.

Intenzivno učenje nemščine ali angleščine v alfa počivalniku

Vikend tečaji tujih jezikov

Intenzivne tečaje angleščine in nemščine izvajamo tudi v skrajšani obliki vikend paketa, ki lahko obsega 12, 16 ali 20 šolskih ur. V najkrajši 12-urni verziji se tečaj izvaja v soboto ter nedeljo dopoldan ali v petek zvečer ter v soboto. 16-urni intenzivni vikend tečaj poteka v soboto in nedeljo po 8 ur, medtem ko se 20-urni tečaj začne že v petek zvečer ter nadaljuje v soboto in nedeljo po 8 ur.

Intenzivni jezikovni tečaj za ljudi s pomanjkanjem prostega časa

Intenzivni tečaj angleščine ali nemščine je prilagojen zahtevam in potrebam zasedenim in obremenjenim ljudem z malo prostega časa, ki poleg učenja potrebujejo tudi sprostitev. Za take primere pride sproščanje, ki je sestavni del našega programa učinkovitega učenja, kot nalašč. V vse bolj globalno povezanem svetu je znanje jezikov postala nuja, saj vam poveča možnosti poslovanja in osebnega razvoja. Intenzivni tečaj nemščine ali angleščine v alfa stanju je najkrajša pot za izboljšanje svojih jezikovnih spretnosti.

Za brezplačno in neobvezujočo predstavitev intenzivnih tečajev tujih jezikov se lahko kadarkoli obrnete na holistični center Karnion. Z veseljem vam bomo prikazali delovanje naših tečajev za hitro in učinkovito učenje jezikov.