Pošlji povpraševanje

Tečaj nemščine z izjemno hitrimi rezultati

Tečaj nemščine pod vodstvom strokovnih učiteljev in z inovativno metodo super učenja prinaša odlične rezultate v najhitrejšem času. V jezikovnem centru Karnion se zavedamo, da želite do znanja priti kar najhitreje, zato ponujamo intenzivne tečaje nemščine, kjer se učite na neklasičen način, ki se je v več kot 25 letih našega delovanja izkazal za nadvse učinkovit sistem brez konkurence. Zaupajo nam športniki, pevci, domači in tuji poslovneži ter mnogi drugi posamezniki, ki so ugotovili, da zaradi naših tečajev komunicirajo bolje ter so zato bolj uspešni tako v zasebnem kot v poslovnem življenju.

Učenje nemščine >>

Učenje nemščine v alfa stanju - pot do hitrejšega znanja

Zakaj je tečaj nemščine pri nas tako poseben? Smo prvi v Sloveniji, ki smo začeli z učenjem v tako imenovanem alfa stanju, do katerega pridemo s pomočjo rumene svetlobe in prijetne glasbe. S poslušanjem v tem stanju si vsebine zapomnimo kar 4-krat hitreje, in to v dolgoročni spomin. Gre za zavest, kot jo imamo tik preden zaspimo ali pa takoj, ko se zbudimo. Frekvence možganskega delovanja so takrat nižje kot čez dan, tam med 8 in 12 Hz. Tekom dneva se to odločno poviša, a takrat smo tudi veliko bolj površni. Zato je učenje najbolj učinkovito v alfa stanju.

Učenje poslovne nemščine v alfa stanju

Pomislite na semafor. Rdeča barva nas ustavlja, zelena odpelje, rumena pa opozarja. Ko sveti rumena luč, morate biti bolj pozorni na okolico. Rumena svetloba v možganskem spodbujevalniku vas ohranja v stanju pozornosti, aktivira dolgoročni spomin in omogoča razumsko odločanje, zato je tako pomembna za učenje.

Kombinacija poslušanja in pogovora na intenzivnem tečaju nemščine

Čeprav se sliši nekoliko zapleteno in nadnaravno, gre pri naših tečajih nemščine pravzaprav za najbolj naravno učenje. Kot otroci ste se maternega jezika naučili s poslušanjem. Tako se najhitreje naučite tudi drugih jezikov. Učenje poteka s poslušanjem nemščine v alfa stanju, temu pa sledi individualni pogovor s profesorjem. Nove besede, ki jih boste pridobili med poslušanjem, boste v pogovoru že suvereno uporabili. Gre za dinamičen proces, kjer čas hitro mine.

Tečaj nemščine poteka dokaj strnjeno, kar pomeni po 4 ali 8 šolskih ur na dan. Za največji efekt je priporočljivo, da 40-urni trening končate v dveh ali najkasneje treh tednih. S superlearning metodo takšnega intenzivnega tečaja nemščine boste že po 40 šolskih urah spregovorili. Čeprav se zdi nemški jezik trd, težaven in nespeven, lahko s pravim načinom učenja postane prav tako zanimiv in vam priraste k srcu.

Poslovna nemščina za najrazličnejše stroke

Zaradi geografske bližine je nemščina Slovencem zelo v interesu v poslovnem svetu. S tekočo komunikacijo se boste veliko lažje znašli na novem delovnem mestu ali z novimi poslovnimi partnerji. Poslovna nemščina je na voljo za najrazličnejše stroke, specializirani smo za obrtnike, zdravstveno osebje in druga področja. V Karnionu učijo tri profesorice, ki so hkrati rojene govorke nemškega jezika. Pomagale vam bodo tudi s spoznavanjem njihove kulture, načina izražanja in načina poslovanja v Avstriji in Nemčiji. Vse to je namreč skupaj z jezikom zelo pomembno pri integraciji v novo okolje.

Tečaj poslovne nemščineUčenje nemščine v alfa stanju

Naše stranke so še posebej zadovoljne, ker nudimo individualni pristop, smo zelo prilagodljivi, prijazni in izjemno profesionalni, zato bo investicija v naše tečaje najboljša odločitev za znanje novega jezika. Naj učenje ne bo borba, ampak prijetna izkušnja, v katero boste vstopali sproščeno in z navdušenjem.

Nudimo tudi tečaj španskega jezika

Holistični center razvoja osebne uspešnosti Karnion

Učni center Karnion najdete v Medvodah. Poslujemo že vse od leta 1991 ter imamo zaledje izkušenj kot nobena druga jezikovna šola v Sloveniji. Naša prednost je, da se učenja lotevamo celostno, na moderen, dokazano učinkovit način, z vrhunskimi profesorji. Tečaj nemščine ali katerega koli drugega tujega jezika vam uredimo pa vaših osebnih potrebah in željah. Dosezite svoj polni potencial in spregovorite z novo samozavestjo!