Pošlji povpraševanje

Holistični center Karnion nudi hitro in učinkovito učenje tujih jezikov

Učenje tujih jezikov po tradicionalni metodi je naporen in dolgotrajen proces. Zato vam holistični center Karnion ponuja odlično rešitev, ki prinaša hitro in učinkovito učenje tujih jezikov - superlearning ali super učenje. Gre za metodo hitrega učenja tujih jezikov v alfa stanju možganskih valov oz. v t.i. stanju sproščene pozornosti, s pomočjo katerega veščine tujega jezika pridobite v le petih dneh oz. najhitreje v primerjavi z drugimi metodami.

Hitro in učinkovito učenje tujih jezikovSproščeno a učinkovito učenje tujih jezikov

Za učinkovito sproščanje postopek učenja vključuje tudi antistresni program, za izboljšanje spomina pa možganski fitnes. Superlearning tako združuje prijetno s koristnim, saj je naporen učni proces uravnotežen s skrbjo za zdravje in za dobro telesno počutje.

Učenje tujega jezika v alfa stanju je sestavljeno iz dveh delov: najprej je na vrsti poslušanje tujejezične vsebine v alfa stanju, ki poteka v zasebnih poslušalnicah. Drugi del pa vključuje aktivno govorjenje, pisanje in branje teh vsebin z vrhunskimi profesorji, ki lahko poteka individualno ali skupinsko. Hitro učenje tujega jezika je sicer najbolje izvajati individualno, saj se profesorji le tako lahko najbolje približajo željam in potrebam posameznika.

Antistres program

Posebnost programa superlearning, ki ga izvaja holistični center Karnion, je v tem, da se poleg jezikovnega tečaja simultano izvaja tudi antistres program, s katerim doživite učinkovito sproščanje. Vaše telo bo pospešeno čistilo stresne hormone, in sicer s pomočjo:

  • nihajoče rumene svetlobe (možganski spodbujevalnik),
  • magnetnoresonančnega sistema,
  • antistres masaže hrbta,
  • kisikovega tretmaja po dr. Ardenu in
  • programa na alfa počivalniku.

Superlearning - najboljša metoda za izboljšanje spomina

Z alfa možganskim valovanjem je obema možganskima hemisferama omogočeno sinhrono delovanje. Poleg leve, šolske polovice možganov (logične, analitične oz. matematične) se angažira tudi desna stran, ki je orientirana asociativno, sintetično in kreativno. S tem postanejo možgani sprejemljivejši za učno gradivo, ki se tudi bolje vtisne v dolgoročni spomin. Aktiviranje spomina z možganskim spodbujevalnikom lahko vaš splošni spomin izboljša za najmanj 20 odstotkov.

Zato je metoda superlearning primerna prav za vse starostne skupine, saj po tej najbolj naravni metodi za učenje tujih jezikov nikoli ni prepozno.

Zato nikar ne odlašajte. Obiščite holistični center Karnion in preizkusite metodo superlearning, ki vam bo poleg znanja tujega jezika prinesla tudi izboljšanje spomina.

Vabljeni na našo spletno stran!