Pošlji povpraševanje

Učenje nemščine - splošna in poslovna nemščina

Slovenci smo zaradi geografske lege gospodarsko zelo vezani na nemško govoreče območje, zato je učenje nemščine v poslovnem svetu skorajda nujno. Vedno več je tudi Slovencev, ki svojo prihodnost in kariero povezujejo s študijem in delom v Nemčiji in Avstriji. Učenje nemščine z njenimi zapletenimi skloni in spoli je mnogokrat naporno in dolgotrajno, zato vam Karnion ponuja hitro učenje nemščine v alfa stanju. Superlearning oz. hitro učenje tujih jezikov je metoda, s katero boste prihranili tako čas kot energijo, pridobili pa boste še mnogo več kot le znanje tujega jezika.

Učenje nemščine - holistični center


Hitro učenje nemščine v alfa stanju oz. stanju sproščene pozornosti je štirikrat hitrejše kot učenje nemščine na tradicionalen način. Globoko pomirjeno stanje namreč mnogo bolj aktivira dolgoročni spomin, kar omogoča bistveno počasnejše pozabljanje vsebin. Posameznik se v alfa stanju pospešeno uči jezikovne vsebine, hkrati pa se izvede tudi antistresni program za učinkovito sproščanje in možganski fitnes za izboljšanje spomina.

Hitro učenje nemščine prihrani čas in energijo

Hitro učenje nemščine v alfa stanju poteka tako, da posameznik najprej v alfa stanju posluša tuje vsebine v intimnih poslušalnicah, nato pa z vrhunskimi profesorji te iste vsebine že aktivno govori, piše in bere. V petih dneh oz. 40 šolskih urah boste tako ne glede na predznanje osvojili najmanj 1300 novih besed, hkrati pa boste izboljšali slovnico, skladnjo in konverzacijo v konkretnih življenjskih, poslovnih in drugih okoliščinah.

Kot popoln začetnik se boste znali sporazumeti s tujcem, v enostavnem jeziku boste znali predstaviti sebe, svoj poklic, svoje podjetje, družino, Slovenijo. Bolj samozavestni boste pri predstavitvah in v telefonskih pogovorih. Pisanje dopisov vam bo šlo bolje od rok, prav tako se boste odlično znašli na javnih krajih, kot so banka, pošta, carina ali letališče.

Učenje nemščine v alfa stanjuHitro učenje tujih jezikov v holističnem centru Karnion


Hitro učenje poslovne nemščine za uspešno poslovno komuniciranje

Poslovna nemščina je ravno tako kot poslovna angleščina pomembna za gradnjo kariere. Na tečaju poslovne nemščine boste pridobili veščine in spretnosti, pomembne pri pogajanjih s poslovnimi partnerji in pri težkih poslovnih odločitvah. Hitro učenje poslovne nemščine vam bo pomagalo povečati poslovni besedni zaklad, zaradi katerega boste v vsakdanjih situacijah, kot so poslovni sestanki, pogajanja ali predstavitve, komunicirali na naraven način, predvsem pa samozavestno, jasno in tekoče.

Učenje nemščine nam torej omogoči, da se lažje znajdemo, poslovna nemščina pa nam izboljša tudi naše karierne možnosti. Pozabite na dolgotrajno učenje in se raje odločite za hitro in učinkovito učenje nemščine v alfa stanju.

Vabljeni na našo spletno stran!