Pošlji povpraševanje

Hitro učenje tujih jezikov za vse, ki jim primanjkuje časa

Vas zanima možnost hitrega učenja tujega jezika, saj vam zaradi službene in družinske preobremenjenosti primanjkuje prostega časa?

Hitri tečaji tujih jezikov v holističnem centru Karnion izvajamo znotraj posebnega programa, v katerem se intenzivni jezikovni tečaj izvaja istočasno s sprostitvenim tretmajem. Visoka stopnja sproščenosti telesa, ki jo dosežemo z uporabo zdravilne nihajoče svetlobe, protistresne masaže hrbta, kisikovega tretmaja po dr. Ardenu in posebnega programa na alfa počivalniku, omogoča da se sposobnost pomnjenja zveča za cca 20%.Hitro jezikovno učenje za boljše poslovno komuniciranje

Hitro učenje tujih jezikov je še posebej koristno, ko moramo v kratkem času izboljšati svoje jezikovne spretnosti za potrebe poslovnega komuniciranja. V naši ponudbi nudimo med drugim hitro učenje nemščine, ki je zaradi bližine nemško govorečih tržišč zelo iskano. Poleg tega izvajamo tudi intenzivne tečaje poslovne angleščine, v katerih se v rekordnem času naučite vljudnostnih besednih formul za pravilno izražanje ter uspešno poslovno komuniciranje s strankami in poslovnimi partnerji iz tujine.

Vsi tečaji hitrega učenja tujih jezikov vključujejo tudi protistresni program, zato so še posebej primerni za zasedene in obremenjene ljudi. S pomočjo dodelane tehnike sproščanja ne dosežemo le dolgoročnega pomnjenja naučenega tujega jezika, temveč izboljšamo tudi raven vaše psihofizične kondicije. Hitro učenje nemščine ali poslovne angleščine postane na tak način tudi prijetno in zdravju koristno opravilo.

Holistični center Karnion vam po predhodnem dogovoru nudi tudi možnost brezplačne in neobvezujoče predstavitve svojih jezikovnih tečajev.