Pošlji povpraševanje

Superlearning Karnion - najmanj 4x hitrejša pot do znanja tujega jezika

Superlearning ali super učenje Karnion je program za ekspresno hitro učenje tujih jezikov, ki ga izvajamo v holističnem centru Karnion v Medvodah. V 40 šolskih urah super učenja se naučite toliko elementov tujega jezika, kot bi se po tradicionalni metodi naučili v enem letu (120 - 160 šolskih urah). Hitro učenje tujih jezikov po metodi Superlearning Karnion učinkuje pri vsaki stopnji predznanja. Najboljše napredovanje pri učenju pa dosegajo tisti udeleženci, ki so v času obiskovanja programa na dopustu in ki izvajajo učne aktivnosti po 8 šolskih ur dnevno (4 ure dopoldne in 4 ure popoldne).

najmanj 4x hitrejša pot do znanja tujega jezikaprogram za ekspresno hitro učenje tujih jezikov

Po opravljenem 40-urnem jezikovnem tečaju super učenja se popoln začetnik lahko že sporazumeva s tujcem: v preprostem jeziku zna predstaviti sebe, svoje delo in družino, sposoben je pisanja dopisov in faksiranja, sproščeno se pogovarja prek telefonskih pogovorov, znajde se na banki, pošti in letališču, v hotelu in restavraciji.

Jezikovni tečaji v alfa stanju

Hitro učenje tujih jezikov po sistemu super učenja je tako učinkovito zato, ker se izvaja v alfa stanju. Med učnim treningom z vami sodelujeta dva strokovnjaka: profesor tujega jezika, ki aktivira in spremlja vaš napredek ter strokovnjak za delo z možganskim spodbujevalnikom - biofeedback mind napravo. Spodbujevalnik je izdelan po tehnologiji iz NASE za urjenje astronavtov. Služi stimulaciji obeh možganskih polobel, omogoča brezhibno tehniko poslušanja ter učinkovito in merljivo tehniko pomnjenja. Znanstveno je dokazano, da je spomin med jezikovnimi tečaji v alfa stanju ojačen za cca. 20%.

Posebnost programa super učenja je ta, da poleg jezikovnega tečaja simultano izvaja tudi antistres program, ki služi izboljšanju vaše psihofizične kondicije. Učne ure super učenja potekajo torej v stanju maksimalne sproščenosti, s tem pa dosežete optimalno pomnjenje, saj imate aktiviran dolgoročni spomin. Med jezikovnimi tečaji super učenja uporabljamo tudi zdravilno svetlobo, ki jo v medicini uporabljajo za zdravljenje bolezenskih simptomov zaradi stresa.

Program Superlearning Karnion združuje prijetno s koristnim, saj je naporen učni proces uravnotežen s skrbjo za zdravje in za dobro telesno počutje. Takšno ravnovesje vzpostavimo in vzdržujemo s celostnim sproščanjem telesa, ki ga dosežemo v alfa stanju. Kombinacija super učenja in antistresnega programa je prilagojena potrebam zelo zaposlenim in obremenjenim ljudem na izpostavljenih položajih.

Kako do hitrega učenja tujih jezikov?

V holističnem centru Karnion v Medvodah poleg jezikovnih tečajev v alfa stanju nudimo tudi celostno obravnavo posameznika. Hitro učenje tujih jezikov po metodi Superlearning Karnion nudimo za trinajst različnih jezikov. Jezikovne tečaje super učenja izvajamo vsak teden v letu razen v juliju ter v drugi polovici decembra. Učenje in treningi potekajo individualno ali v prijateljski dvojici.

Za brezplačno in neobvezujočo predstavitev programa Superlearning Karnion se lahko kadarkoli obrnete na holistični center Karnion.