Pošlji povpraševanje

Učenje tujih jezikov in vzporedno učenje golfa

Od zdaj naprej je učenje jezikov lahko še bolj zabavno, saj v holističnem centru Karnion po novem ponujamo tudi možnost vzporednega učenja tujega jezika in učenja golfa. Združitev telesnega in umskega razgibavanja v lepem okolju omogoča učinkovito učenje tako tujega jezika kot golfa.

Program »Tuji jeziki in Golf« trenutno izvajamo v angleškem in slovenskem jeziku. Vzporedno učenje tujih jezikov in golfa je razporejeno na naslednji način: dopoldan se zvrsti 4 ali 6 ur treninga tujega jezika po metodi hitrega učenja jezikov Superlearning Karnion, popoldan pa prideta na vrsto 2 uri tečaja golfa.

Superlearning Karnion je znanstveno dokazana metoda za učinkovito učenje, ki uporablja vrhunsko Nasino tehnologijo. S tem pristopom se vaša hitrost pomnjenja izboljša za cca 20%, saj se v procesu aktivira dolgoročni spomin. Super učenje tujih jezikov poteka v alfa stanju, to je stanja maksimalne umske in telesne sproščenosti. Učenje jezikov tako postane hitrejše in prijetnejše, poleg tega pa še zdravstveno koristno opravilo, saj spremljevalni program sproščanja izboljša stanje vaše psihofizične kondicije.

Tečaj golfa nudimo v 5-dnevni ali 10-dnevni različici in sicer kot osnovni začetniški tečaj ali nadaljevalni tečaj. Po zaključku 10-dnevnega začetniškega tečaju prejmete tudi dovoljenje za igro golfa.

Učenje golfa na novem golf igrišču Smlednik

Golf igrišče Smlednik je bilo odprto maja leta 2009 in se nahaja v neposredni bližini Šmarne gore ob lokalni cesti nem Pirničami in Smlednikom. Golf igrišče Smlednik nudi odlično vzdrževano in razgibano igrišče z 18 luknjami, ki meri v dolžino 6.200 m. Prijeten in profesionalno urejen ambient z lepimi zelenicami poleg učinkovitega učenja golfa zagotavlja tudi celovito sprostitev telesa in uma. Užitek dopolnjuje tudi vrhunska gostinska ponudba.

Za več informacij o kombiniranem učenju tujih jezikov in učenju golfa se lahko kadarkoli obrnete na naš holistični center.

Holistični center Karnion │ Učenje golfa in tujih jezikov - povezave do naše spletne strani:

- Učenje tujih jezikov
- Učinkovito učenje
- Učenje jezikov