Pošlji povpraševanje

Osebna rast za osebno uspešnost

Življenje je nenehen razvoj in le nenehna osebna rast vam lahko zagotovi tudi uspešnost na vseh področjih v vašem življenju. V holističnem centru Karnion so za vas pripravili štiriletni specialistični študij psihodinamike, ki črpa iz štirih virov znanja:

 • gestalt ali likovna šola,
 • realitetna šola,
 • vedenjska šola,
 • transakcijska analiza.

Holistični center ponuja individualni trening tujih jezikovŽivljenje je nenehen razvoj in le nenehna osebna rast vam lahko zagotovi tudi uspešnost na vseh področji
Osebna rast se začne z odkrivanjem lastnih skritih sposobnosti, nadaljuje pa z odpravljanjem negativnega mišljenja in razdiralnih vzorcev. Strah nadomestita optimizem in ustvarjalnost. Osebna rast je proces, ki traja celo življenje, cilj pa je, da se razvijemo v zrelo in odgovorno osebnost, ki sebi in drugim omogoča bolj kakovostno in bolj ustvarjalno delo in bivanje.


Predstavitev programa specialističnega študija

Štiriletni specialistični študij psihodinamike je zasnovan na štirih virih znanja: gestalt šola, realitetna šola, vedenjska šola in transakcijska analiza. V toku študija udeleženci, ki jih zanima osebna rast in razvoj, spoznajo vse štiri vire in so sposobni napraviti tudi sintezo skozi te štiri psihodinamske šole.

Predstavitev programa bo razkrila, da je specialistični študij zelo fleksibilen, saj imajo udeleženci različne možnosti sodelovanja:

 • obiskovanje študija brez opravljanja izpitov,
 • obiskovanje študija, opravljanje izpitov in zaključek študija brez diplome,
 • obiskovanje študija, opravljanje izpitov, izdelava sinteze psihodinamskih šol, priprava diplome - pridobitev naziva psihodinamik.

Študijski moduli vas usposobijo za učinkovito vodenje samih sebe in ljudi okoli vas.


Gestalt šola in drugi viri znanja

Kot že omenjeno specialistični študij psihodinamike črpa znanje iz štirih psihodinamksih šol:

 • gestalt šola s psihosintezo,
 • realitetni pristop s teorijo izbire,
 • vedenjska teorija,
 • transakcijska analiza.


Še čisto na kratko o gestalt šoli, ki bi jo lahko prevedli kot likovni šoli. Gestalt je nemška beseda, pomeni pa lik. Nemška zato, ker izhaja iz Berlina, gre pa za teorijo, ki predpostavlja, da možgani delujejo holistično, paralelno in analogno ter da imajo tendenco samo-organizacije. Gestalt učinek oziroma likovni učinek je sposobnost naših zaznav, da tvorijo oblike oz. like, še posebej pri vizualnem prepoznavanju figur in celostnih oblik namesto zgolj zbira preprostih črt in vijug.

Vabljeni na neobvezujočo in brezplačno predstavitev programa štiriletnega specialističnega študija psihodinamike, pa tudi na predstavitev programa akademija dialogika in hitro učenje tujih jezikov v alfa stanju - v edinem holističnem centru v Sloveniji Karnion.