Pošlji povpraševanje

Superlearning v holističnem centru Karnion


Omogoča hitro učenje jezika, izboljšanje spomina in popolno sprostitev


Vlaganje v znanje in zdravje je v današnjem svetu izredno pomembno, saj to pomeni neposredno investicijo v našo prihodnost. Žal pa se zaradi časovne stiske takšnemu vlaganju marsikdaj odrečemo.

Superlearning KarnionNaučite se novega jezika ne da bi bilo pod stresom

Pri nas boste s popolno sprostitvijo poskrbeli za vaše zdravje, hkrati pa se naučili novih veščin jezika. Z metodo Superlearning, ki smo jo zasnovali v holističnem centru Karnion, boste združili prijetno s koristnim, saj omogoča izredno hitro in učinkovito učenje tujih jezikov. Sestavljena je iz treh ključnih elementov:

  • Hitro in prijetno učenje jezika, ki je 4x hitrejše od klasičnih načinov učenja tujih jezikov. V 40 urah boste osvojili toliko znanja, kot bi ga sicer pridobili v enem letu (160 učnih urah).
  • Izboljšanje spomina z možganskim fitnesom, ki bo okrepil vaš dolgotrajni spomin.
  • Anti stres program, ki poteka sočasno z učenjem jezika. Vaše telo se bo očistilo stresnih hormonov s pomočjo nihajoče rumene svetlobe (možganskega spodbujevalnika), magnetno resonančnega sistema, anti stres masaže hrbta, kisikovega tretmaja po dr. Ardenu in programa na alfa počivalniku. Anti stres program bo izboljšal vaše psihofizično počutje in odplaknil skrbi in tegobe, ki so del današnjega življenja.

Pri nas se lahko po metodi Superlearning Karnion naučite angleščine, nemščine, francoščine, italijanščine, španščine, portugalščine, ruščine, hrvaščine, poljščine, slovenščine, kitajščine, arabščine in latinščine. Omogočamo tudi vse kombinacije med jeziki.


Zakaj se odločiti za učenje jezika po metodi Superlearning v holističnem centru Karnion?


Holističnemu centru Karnion je zaupalo že veliko gospodarstvenikov, politikov, medijskih osebnosti, študentov in drugih, ki želijo v kratkem času pridobiti veliko znanja. Njihovi odzivi na Superlearning so bili zelo pozitivni, kar nam daje potrditev, da delujemo v pravi smeri. Pozorno spremljamo najnovejše ugotovitve s področja andragogike in medicine, ki ji spretno vtkemo v naše programe. Odločite se tudi vi za popolnoma svež pristop k učenju jezikov in nam dajte priložnost, da se izkažemo s svojim inovativnim in strokovnim pristopom.