Pošlji povpraševanje

Hitro učenje - enodnevna dialogika in trženje

Enodnevna dialogika je poseben učni program holističnega centra Karnion za hitro učenje poslovnega komuniciranja in poslovne angleščine. Tečaj obsega 8 ur intenzivnega praktičnega usposabljanja za tržnike in vse, ki delajo v marketingu in temelji na hitrem izkustvenem učenju pravil poslovne odličnosti. Poleg razvijanja sposobnosti boljšega razumevanja in sodelovanja s sodelavci, strankami in poslovnimi partnerji, vam enodnevna dialogika nudi tudi ekspresni tečaj poslovne angleščine, v katerem se boste naučili oblikovnih fines in besedilnih formul za učinkovito poslovno komuniciranje.

Učni program za hitro učenje poslovne angleščine. Prilagojene vsebine vam pripravijo vrhunski profesorji, ki vas vodijo skozi ves proces hitrega učenja poslovne angleščine.

Že enodnevni program dialogike za hitro učenje osnov marketinga in trženja vas nauči prepoznavanja poti, ki vodijo do večje profitabilnosti in inovativnosti v podjetju. Program poteka v obliki delavnic, ki lahko vključujejo vaje reševanja problemov, študije primerov, igre vlog, nastopov in podobno. Interaktivnost takšnega učnega programa dialogika vam zagotavlja izjemno hitro in kvalitetno učenje. Z dialogiko boste spoznavali zdravo odgovornost pri delu in v življenju, kar bo ugodno vplivalo tudi na izboljšanje kvalitete vašega poslovnega komuniciranja.


V enem dnevu tudi do boljše poslovne angleščine

Popolnoma prilagojene vsebine vam pripravijo vrhunski profesorji, ki vas vodijo skozi ves proces hitrega učenja poslovne angleščine. Znanje poslovne angleščine je namreč v globaliziranem svetu postalo neizogibno in izrednega pomena za uspešnost poslovanja podjetij. V enodnevnem tečaju dialogike bo pozornost jezikovnega tečaja namenjena izboljšanju poslovnega komuniciranja v angleškem jeziku.

Za dodatne informacije o Akademiji dialogike ali o naših tečajih za hitro učenje jezikov se obrnite na holistični center Karnion ali pa obiščite našo spletno stran.