Pošlji povpraševanje

Tečaj španščine, ki vas hitro in lahkotno pripelje do znanja

Želite v Španijo


Do 4x hitreje do novih spoznanj


Španščina spada v skupino najbolj govorjenih jezikov na svetu, saj jo kot materni jezik ugovori več kot 450 milijonov ljudi. Kot uradni jezik je priznana v kar 21 državah sveta. Število govorcev se iz leta v leto povečuje, s tem pa narašča tudi pomen samega jezika. Vedno bolj pogosto pa se uporablja tudi v mednarodni komunikaciji. S tečajem španskega jezika boste pridobili dovolj znanja, da boste lahko komunicirali s prebivalci velikega dela sveta. Tečaj španščine bo tudi odlična popotnica pri iskanju službe, saj je znanje tujih jezikov med delodajalci zelo cenjeno.

Klasični tečaji španščine zahtevajo veliko časa, težko jih uskladimo z natrpanim urnikom, poleg tega pa so lahko precej naporni. Prav zaradi potreb naših strank smo razvili posebno hiter in učinkovit jezikovni tečaj, ki uporablja metodo učenja v alfa stanju. Alfa stanje učenje je izredno intenzivna oblika učenja, saj so v tem stanju možgani še posebej dojemljivi za sugestije in nova spoznanja.

Na tečaju španščine v holističnem centru Karnion bomo pozorno spremljali vašo možgansko aktivnost in vam na ta način podali učno snov v trenutku, ko boste popolnoma sproščeni, vaš dolgoročni spomin pa bo aktiviran. Učne snovi, ki jo boste pridobili na našem tečaju španščine, ne boste še dolgo pozabili, seveda pa vam priporočamo, da jo ponavljate in vadite v praksi.


Kaj vam lahko ponudimo?

V holističnem centru vam nudimo tečaj španščine, ki je več kot samo jezikovni tečaj. Je namreč tudi trening spomina, možganska telovadba in občutenje popolne sprostitve, ki jo dosežemo z različnimi metodami in pripomočki iz našega anti stres programa. Vsakemu tečajniku se individualno posvetimo, posebno pozornost posvetimo njegovi osebnosti, predznanju in željam. Na našem tečaju španščine se boste v 40 urah naučili vsaj 1300 elementov jezika, ki bi se ji po konvencionalnih tečajih v enem letu (120 - 160 šolskih ur). Z odločitvijo za naš tečaj španščine boste prihranili čas, hkrati pa si tudi oddahnili od napornega vsakdana.