Pošlji povpraševanje

Učenje angleščine v alfa stanju - hitro in učinkovito učenje tujih jezikov


Veščine sporazumevanja v tujem jeziku so pri doseganju poslovnih ali osebnih ciljev ena bistvenih prednosti, po kateri se nekdo loči od drugih posameznikov z enako strokovno usposobljenostjo. Ker je učenje tujih jezikov po tradicionalni metodi dolgotrajen postopek, vaš čas pa dragocenejši od zlata, vam v holističnem centru Karnion ponujamo rešitev za hitro in učinkovito učenje tujih jezikov - superlearning.

Superlearning je proces hitrega učenja tujih jezikov v t.i. stanju sproščene pozornosti oz. alfa stanju možganskih valov. Učenje v sproščenem stanju 

možganov mnogo bolj aktivira dolgoročni spomin, kar omogoča bistveno počasnejše pozabljanje vsebin v primeru, da tujega jezika ne uporabljate redno. Hkrati takšno stanje možganov deluje tudi izrazito pomirjujoče - kot protiutež stresu.

Posameznik se v alfa stanju pospešeno uči jezikovne vsebine, hkrati pa se izvede tudi antistresni program za učinkovito sproščanje in možganski fitnes za izboljšanje spomina. Hitro učenje angleškega jezika je celostno, saj vključuje obe možganski polovici, zavest in podzavest. Hitro učenje angleščine tudi prijetno, naravno in zdravo.

Z znanjem vsaj enega tujega jezika do poslovne uspešnosti

Hitro učenje angleškega jezika - štirikrat hitreje do znanja

Učenje angleščine je po metodi superlearning štirikrat hitrejše od tradicionalne metode. V petih dneh oz. 40 šolskih urah boste osvojili najmanj 1300 novih besed ne glede na predznanje. Hkrati boste izboljšali tudi slovnico, sklanjanje in konverzacijo v vsakodnevnih, poslovnih ali drugih okoliščinah. Kot popoln začetnik se boste znali sporazumeti s tujcem, v enostavnem jeziku boste znali predstaviti sebe, svoj poklic, svoje podjetje, družino, Slovenijo. Vaše pisanje dopisov se bo izboljšalo, samozavestnejši boste pri predstavitvah in telefonskih pogovorih, prav tako pa se boste znašli na javnih krajih, kot so banka, pošta, carina ali letališče.

Hitro učenje angleškega jezika je sestavljeno iz poslušanja tuje vsebine v alfa stanju, katerega edini v Sloveniji tudi merimo. Takoj mu sledi individualno ali skupinsko aktiviranje poslušanih vsebin v pogovoru z vrhunskimi strokovnjaki.

Individualno učenje angleščine za najboljše rezultate

Hitro učenje angleškega jezika je najbolje izvajati individualno, saj se profesorji le tako lahko najbolje približajo željam in potrebam posameznika. To pa je tudi ključno za čim bolj učinkovito učenje tujih jezikov.

Hitro učenje angleščine je lahko tudi odlična priprava za opravljanje mednarodnega izpita iz znanja tujih jezikov.

Pozabite na dolgotrajno tradicionalno učenje angleščine. Raje preizkusite hitro učenje angleškega jezika in si pridobite prednost tako v osebnem kot v poslovnem življenju.


Vabljeni na našo spletno stran!