Pošlji povpraševanje

Tečaj poslovne angleščine za boljše karierne možnosti

V sodobnem globalnem poslovnem svetu je poslovna angleščina ključna za uspešnost vsakega, zlasti izvozno usmerjenega podjetja, saj večina mednarodnega poslovanja poteka ravno v angleščini. Poslovneži, ki svoje posle opravljajo na angleško govorečih trgih, se zato pogosto odločajo za tečaj poslovne angleščine. Na tečaju tako pridobijo potrebne veščine in spretnosti, ki so pomembne pri pogajanjih ali poslovnih odločitvah.

Tečaj poslovne angleščine v prvi vrsti pomaga povečati poslovni besedni zaklad, s pomočjo katerega boste lahko komunicirali samozavestno, tekoče in jasno, predvsem pa na naraven način. V najpogostejših poslovnih situacijah, kot so predstavitve, sestanki ali pogajanja, se boste znali primerno odzvati. Bogat poslovni besedni zaklad vam bo pomagal tudi pri branju poslovnih člankov, v katerih boste lahko dobili praktične ideje za svoje delo, podjetje oz. kariero. Skozi pogovor boste vadili tudi slovnico, predvsem tisto, ki je pomembna v poslovnih pogovorih.

Učenje poslovne angleščineAktivno učenje poslovne angleščine

Visoka poslovna angleščina za zelo motivirane udeležence

Učenje tujih jezikov po tradicionalni metodi je naporen in dolgotrajen proces, ki ga mnogi želijo skrajšati. Na našem visoko intenzivnem tečaju se boste vljudnostnih besednih formul za pravilno izražanje ter uspešno poslovno komuniciranje s strankami in poslovnimi partnerji iz tujine naučili v rekordnem času. Tečaj poslovne angleščine poteka za vse stopnje. Na voljo vam je tako osnovna poslovna angleščina kot tudi visoka poslovna angleščina.

V holističnem centru Karnion se zavedamo, da je vaš čas dragocen, zato vam ponujamo rešitev, s katero boste do znanja poslovne angleščine prišli štirikrat prej kot po tradicionalni metodi. Metoda Superlearning je proces hitrega učenja tujih jezikov v t.i. stanju sproščene pozornosti oz. alfa stanju možganskih valov. Posameznik se v alfa stanju jezikovnih vsebin nauči pospešeno, proces pa vključuje tudi antistresni program in možganski fitnes za izboljšanje spomina. Tako postane hitro učenje poslovne angleščine v alfa stanju tudi prijetno in zdravju koristno opravilo.

Odločite se za tečaj poslovne angleščine in pokažite svojim delodajalcem, da se znate v vsakdanjih poslovnih situacijah uspešno sporazumevati v angleščini. Naj vas visoka poslovna angleščina, ki vam je na voljo v holističnem centru Karnion, popelje do mednarodnih uspehov.

Vabljeni na našo spletno stran!