Pošlji povpraševanje

Tečaj španščine - španščina pomemben svetovni jezik

Španščina je trenutno najbolj razširjen romanski jezik z več kot 400 milijoni maternih govorcev, kar jo v tem pogledu uvršča na drugo mesto najbolj govorjenih jezikov, takoj za mandarinščino. Španščina je priljubljena tudi pri Slovencih, saj se z željo, da bi se naučili tega čudovitega romanskega jezika, čedalje več ljudi v vseh starostnih obdobjih odloča za tečaj španščine.

Tečaj španščine vam bo odprl možnosti potovanj v čudovite kraje, kjer boste spoznavali tujo kulturo ter sklepali mednarodna prijateljstva. Če znamo vsaj nekaj osnov španščine, bo naš dopust v špansko govoreči državi zagotovo še lepši, saj bomo lažje navezali pristen stik z domačini.

Vse pogosteje pa se za tečaj španskega jezika odločajo tudi tisti, ki imajo v poslovnem okolju stike s špansko govorečimi državami ali pa iščejo delo v tujini. Španščina je namreč eden glavnih jezikov v mednarodni trgovini, na področju komunikacij in v turizmu, zato znanje španščine postala konkurenčna prednost.

Tečaj španskega jezika - štirikrat hitreje do znanja

Učenje španskega jezika v alfa stanjuTečaj jezika Španščine

Španščina je eden lažjih jezikov za učenje, zato je napredek na začetku zelo hiter. Kasneje pa lahko jezikovni tečaj postane ravno tako naporen kot pri učenju drugih tujih jezikov. Za hitrejše in učinkovitejše, predvsem pa prijetnejše učenje španskega jezika v holističnem centru Karnion izvajamo program superlearning, s katerim boste do znanja tujega jezika prišli štirikrat hitreje kot pri tradicionalni metodi učenja.

Superlearnig je proces hitrega učenja tujih jezikov v t.i. stanju sproščene pozornosti oz. alfa stanju možganskih valov. Sproščeno alfa stanje možganov je ravno za učenje tujih jezikov najprimernejše, saj mnogo bolj aktivira dolgoročni spomin kot v povsem budnem stanju oz. stanju polne zavesti. Zato je tudi pozabljanje vsebin bistveno počasnejše.

Jezikovni tečaj v alfa stanju prinaša pospešeno učenje jezikovne vsebine. Postopek vključuje tudi antistresni program za učinkovito sproščanje in možganski fitnes za izboljšanje spomina. Superlearning tako združuje prijetno s koristnim, saj je naporen učni proces uravnotežen s skrbjo za zdravje in za dobro telesno počutje.

V petih dneh oz. 40 šolskih urah boste s to metodo osvojili najmanj 1300 novih besed, ne glede na predznanje. Hkrati boste izboljšali slovnico in govor, kar bo pripomoglo k učinkovitejšemu delovanju v konkretnih življenjskih, poslovnih in drugih okoliščinah.

Tečaj španskega jezika se začne s poslušanjem tuje vsebine v alfa stanju, temu pa sledi individualno ali skupinsko govorjenje, pisanje in branje poslušanih vsebin v pogovoru z vrhunskimi strokovnjaki.

Ko se boste enkrat naučili špansko, boste lahko zelo hitro usvojili še druge romanske jezike, ki imajo podobne osnove. Zato ne odlašajte in se na tečaj španščine prijavite še danes.

Vabljeni na našo spletno stran!