Pošlji povpraševanje

Učenje angleščine po najsodobnejših metodah

Naučite se angleščine v le enem tednu


Hitro učenje angleškega jezika

Verjetno ste že slišali reklo: več znaš, več veljaš. V današnjem svetu je znanje jezikov ena najpomembnejših veščin. Gospodarstveniki, politiki, medijske osebnosti in številni drugi se zavedajo, da bodo brez znanja tujih jezikov težko uspeli na svojem področju. Za sporazumevanje s tuje govorečimi je znanje angleščine ali katerega drugega svetovnega jezika pravzaprav nuja.

Največji problem, ki omejuje učenje angleščine ali drugih jezikov, je pomanjkanje časa. Na srečo pa so strokovnjaki in znanstveniki prišli do spoznanja, da se lahko jezika naučimo do 4x hitreje v t.i. alfa stanju, v katerem smo neposredno povezani z dolgotrajnim spominom. V tem stanju smo zelo dojemljivi za sugestije, leva in desna možganska polovica pa delujeta sinhrono in usklajeno, kar omogoča dolgotrajnejše pomnjenje. Na ta način, bo učenje angleščine in drugih tujih jezikov učinkovito in hitro, znanje pa trdno zasidrano v spominu.

Učenje angleščine po metodi Superlearning Karnion je več kot samo hitro učenje angleškega jezika. Z intenzivnim aktiviranjem spomina se bo bistveno izboljšal tudi vaš splošni spomin. Govorimo lahko torej o svojevrstni možganski telovadbi!

Ker verjamemo, da se jezika najlažje naučimo v popolnoma sproščenem stanju (tako kot smo se maternega jezika v otroštvu), smo v našo metodo učenja angleščine vključili tudi anti stres program. Anti stres program vključuje uporabo nihajoče rumene svetlobe (možganskega spodbujevalnika), uporabo magnetno resonančnega sistema, anti stres masažo hrbta, kisikov tretma po dr. Ardenu in program na alfa počivalniku.


Učinkovito učenje tujih jezikov

Odločite se za učenje angleščine po metodi Superlearning Karnion, saj boste s to odločitvijo prihranili vaš dragoceni čas. V 5 dneh (40 šolskih urah) boste usvojili najmanj 1300 elementov jezika, za kar bi po klasičnih metodah porabili eno leto (120 - 160 šolskih ur). Naš program pa vam bo poleg učenja angleščine prinesel tudi okrepljen spomin in sproščujočo izkušnjo popolne sprostitve, ki jo v današnjem hektičnem času zagotovo potrebujete.