Znanstveno dokazana metoda za učinkovito učenje

Učinkovito učenje najlažje in najhitreje dosežemo z učenjem v alfa stanju, oziroma v stanju maksimalne sproščenosti. Gre za znanstveno dokazano metodo, ki jo je razvila agencija NASA za potrebe urjenja astronavtov. V holističnem centru Karnion se že od leta 1991 ukvarjamo z oblikovanjem učnih programov za celostni razvoj človeka. Smo ponudnik jezikovnih tečajev, ki prakticirajo učenje v alfa stanju, v 21 letih izkušenj pa smo si nabrali mnogo elitnih referenc.

Učenje tujih jezikov v alfa stanju

Učenje v alfa stanju omogoča izredno učinkovito učenje jezikov, saj v 40 šolskih urah dosežete tak nivo poznavanja tujega jezika, ki je primerljiv z rezultatom, ki bi ga drugače dosegli po 120 - 160 šolskih urah konvencionalnega učenja. Alfa stanje in občutek sproščenosti celotnega organizma vzpostavimo z uporabo možganskega spodbujevalnika (biofeedback mind naprave) in zdravilne svetlobe, kar izboljša tudi stanje vaše psihofizične kondicije. Na ta način tečajnikom zagotovimo tisto optimalno pomnjenje učne snovi, ki je možno šele po aktivaciji dolgoročnega spomina.


Učenje v alfa stanju - jezikovni tečaji v ponudbi

V holističnem centru Karnion nudimo različne jezikovne tečaje v alfa stanju za učinkovito učenje tujih jezikov. Naša trenutna ponudba obsega trinajst jezikov: razprostira se od izjemno iskanega učenja angleščine in nemščine, preko večine evropskih jezikov pa vse do kitajščine, arabščine in celo latinščine.


Ekspresno in učinkovito učenje angleščine in nemščine

Odpravljate se na seminar ali poslovno srečanje v tujino, ampak ne obvladate dovolj dobro tamkajšnjega tujega jezika. Kako je smiselno ukrepati v takem primeru? Potrebujete učinkovito učenje jezika ali osvežitev starega jezikovnega znanja pred preselitvijo v tujo državo, potovanjem ali službeno potjo, hkrati pa nimate dovolj prostega časa za učenje angleščine, nemščine ali kitajščine?


V teh primerih je učenje v alfa stanju po metodi Superlearning Karnion optimalna rešitev. Prihranili boste ogromno časa, saj lahko 40-urni jezikovni tečaj (eno jezikovno stopnjo) opravite že v petih dneh, omogočamo pa tudi 20-urne vikend tečaje. Poleg tega je učenje nemščine oziroma angleščine v alfa stanju namenjeno predvsem zelo zasedenim in obremenjenim ljudem z malo prostega časa, ki poleg učenja potrebujejo tudi sprostitev. Za take primere pride sproščanje, ki je sestavni del našega programa učinkovitega učenja v alfa stanju, kot naročeno.

Za brezplačno in neobvezujočo predstavitev učenje v alfa stanju se lahko kadarkoli obrnete na holistični center Karnion.