Tečaj poslovne angleščine po metodi Superlearning Karnion


V rekordnem času do ustreznega znanja
poslovne komunikacije


Znanje angleščine je v današnjem globaliziranem svetu neizogibno. Angleščina se je uveljavila kot lingua franca, torej jezik, ki so ga govorci širom sveta sprejeli za sporazumevalni jezik na številnih področjih - od znanosti, letalskega prometa, bančništva pa vse do gospodarstva in politike. Z ustreznim znanjem poslovne angleščine, ki ga pridobite na tečaju poslovne angleščine, so vam široko odprta vrata uspeha v najrazličnejših panogah.

V kolikor bi želeli hitro in učinkovito pridobiti znanje osnovne poslovne angleščine ali visoke poslovne angleščine, se obrnite na holistični center Karnion, ki je do znanja angleščine pomagal že številnim politikom, gospodarstvenikom, študentom in drugim, ki jim čas veliko pomeni in ga želijo kar najbolj izkoristiti. 

Strokovnjaki nevro znanosti so prišli spoznanja, da je učenje angleščine v alfa stanju tudi do 4x bolj učinkovito kot pri konvencionalnih metodah.

Strokovnjaki nevro znanosti so prišli spoznanja, da je učenje angleščine v alfa stanju tudi do 4x bolj učinkovito kot pri konvencionalnih metodah.

Osnove poslovne angleščine, poslovne komunikacije in olike se boste na našem tečaju poslovne angleščine naučili v rekordno hitrem času in na zelo sproščujoč način.

Brezhibno poslovno komuniciranje pripomore k uspehu podjetja


Za uspeh v poslovnem svetu je dandanes znanje poslovne angleščine nuja, zato priporočamo tečaj poslovne angleščine tako vodstvu kateregakoli podjetja kot tudi zaposlenim, ki poslujejo na mednarodnem trgu. Tečaj poslovne angleščine je več kot samo učenje pravil poslovne angleščine, saj obsega tudi protistresni program in program za krepitev spomina. Učenje jezika je kompleksen proces, ki je odvisen od številnih dejavnikov. Eden najpomembnejših je zagotovo sproščeno vzdušje pri učenju, ki spominja na lahkotno učenje maternega jezika v otroštvu.

Dovolite si zaplavati v sproščujoče alfa stanje in na neprisiljen, lahkoten način spoznavajte slovnico in besedišče poslovne angleščine. Poleg tečaja poslovne angleščine vam nudimo tudi tečaje drugih pomembnih tujih jezikov, kot so francoščina, nemščina, kitajščina, španščina, arabščina in številni drugi. Vtisi in mnenja preteklih udeležencev na naših tečajih poslovne angleščine potrjujejo, da smo na pravi poti. Dajte nam tudi vi priložnost, da vas prepričamo.