Zunanja ograja

Zunanje inox ograje kot arhitekturni dodatek

Zunanje ograje so danes izdelane tako, da vašemu domu predstavljajo arhitekturni dodatek, ki je obenem skladen s celoto. Vedno več ljudi se za kovinske ograje iz nerjavečega jekla - inox ograje - odloča tudi zato, ker niso zahtevne za vzdrževanje. Balkonske inox ograje so tako prava izbira za vse, ki bi radi imeli čudovit balkon z modernim in elegantnim videzom, hkrati pa ne želite zapravljati dragocenega prostega časa z nenehnim odstranjevanjem rje in stare barve ter nanašanjem nove barve.

Moderne zunanje ograje


Moderne inox ograje odlikuje predvsem trdnost materiala. Ta je odporen na korozijo, zato bo vaša inox ograja še desetletja videti kot nova. Poleg tega se vam ne bo treba preveč posvečati njihovemu vzdrževanju - dovolj bo že, če jih boste tu in tam obrisali z mehko in vlažno krpo.

Zunanje balkonske inox ograje po meri

V podjetju Hifa d.o.o. vam tako zunanje kot notranje ograje izdelamo v skladu z vašimi željami, predvsem pa v skladu s slogom vaše hiše. Zunanje ograje imajo lahko vertikalno, horizontalno ali diagonalno postavljene inox cevi iz nerjavečega jekla. Poleg tega pa se lahko odločite tudi za različne oblike rostfrei cevi. Te so sicer največkrat okrogle, z veseljem pa vam vstavimo tudi kvadratne ali pravokotne. Veliko pozornosti namenjamo tudi detajlom, kot so npr. zaključki cevi. Že 20-letna tradicija je zagotovilo za visoko kakovost izdelave in montaže tako zunanjih kot notranjih ograj.

Balkonske inox ograja Hifa visoke kakovosti

Zunanje balkonske inox ograje so izdelane izjemno kakovostno in v popolnem skladu z naročilom. Dolgoletne izkušnje in znanje nam omogočajo, da lahko strankam svetujemo že na samem začetku nastajanja želenega izdelka. Ko je vaša balkonska ograja dokončana, bomo poskrbeli tudi za njeno strokovno montažo. Ker je poleg kakovosti izdelka pomembno tudi zadovoljstvo strank, se pri izdelavah držimo postavljenih rokov. Za vsakogar si vzamemo čas in mu radi svetujemo, svojim strankam pa nudimo tudi posebne ugodnosti. Na vse zunanje balkonske inox ograje vam tako nudimo 10-letno garancijo.

Vabljeni, da nas obiščete - tudi na spletu.

Hifa d.o.o. | Zunanje ograje, balkonske inox ograje, inox ograja - povezave do naše spletne strani: