Vrhunski nadstreški vseh barv, odporni proti rjavenju

Če iščete način, kako učinkovito zaščititi teraso, balkon ali vhod v svoj objekt pred dežjem, soncem in drugimi vremenskimi vplivi, so nadstreški Hifa pravi odgovor. V našem podjetju smo specializirani za izdelavo in montažo kovinskih konstrukcij, kamor sodijo ograje za notranje in zunanje prostore ter nadstreški. Naše kovinske konstrukcije odlikujejo visoka trdnost, večnamenskost in vrhunska kakovost. Izdelane so iz nerjavečega jekla – inoksa ali druge kovine, ki je bila dodatno obdelana in zaščitena proti rjavenju. Pri tem lahko izbiramo med postopkoma vročega cinkanja in prašnega barvanja oziroma kombinacijo obeh. Vroče pocinkan nadstrešek ima izjemno protikorozijsko zaščito, s prašnim barvanjem pa dosežemo želen barvni ton iz širokega nabora barv na RAL lestvici.

Nerjaveči nadstreški za terase ali avtomobile

Uporabni nadstreški za teraso, vrt in avtomobile

Kdaj se odločiti za nadstrešek? Če nimate na voljo garaže, kamor bi parkirali svoje vozilo, so nadstreški za avtomobile odlična rešitev. Vrtni nadstrešek vam bo omogočil uživanje na prostem tudi v dežju ali ob pripekajočem soncu. Izberete lahko tudi takega iz stekla, ki bo poskrbel za večjo svetlost in hkrati zaščito pred soncem. Nadstreški za teraso bodo v vseh letnih časih varovali vaš prostor in opremo, ki jo imate pred hišo, denimo mize, sedišča, žar … in vam omogočali njihovo uporabo.  Z nadstreškom lahko učinkovito prekrijemo in zaščitimo kateri koli odprt prostor, tudi vhod na stopnišče.

Več o nadstreških za teraso

Kovinske konstrukcije so lahko samostojne ali postavljene ob objekt

Nadstreški Hifa so lahko postavljeni samostojno, ob zgradbi ali montirani na objekt. Glede na vaše potrebe in želje vam na podlagi dolgoletnih izkušenj strokovno svetujemo o materialu, tipu nadstreška, ki bi najbolje služil svojemu namenu, ter njegovi postavitvi. Poznamo različne vrste konstrukcij, denimo nadstreške z ravnim stropom, spuščeno streho, box nadstreške ter druge variacije. Izdelamo lahko tudi konstrukcijo, zaprto s strani, ki vam bo nudila še dodatno zaščito pred vremenskimi vplivi.

Več o vrtnem nadstrešku