Balkonska ograja - estetski element, ki poskrbi za našo varnost

Balkonska ograja iz kovine je pomemben element na vsakem objektu, saj nas v prvi vrsti varuje pred padci. Poleg tega nas ščiti pred neželenimi pogledi in nam zagotavlja določeno stopnjo zasebnosti, hkrati pa ne gre pozabiti na estetsko funkcijo, ki igra pomembno vlogo pri izbiri. V podjetju Hifa izdelujemo kvalitetne in atraktivne večnamenske ograje in priljubljene inox balkonske ograje s steklom za sodobne domove.


Vroče cinkane in prašno barvane ograje v kombinaciji s steklomSteklena balkonska ograja za lepši izgled doma


Katera balkonska ograja je prava?

Posebno, če balkon, stopnice ali galerijo uporabljajo majhni otroci, je inox balkonska ograja s steklom najboljša zaščita. Balkonska ograja z inox konstrukcijo je najbolj prilagodljiva balkonska ograja. Pri izdelavi uporabljamo vrhunske materiale, cevi oz. ogrodje so iz nerjavečega in trdnega inoxa, ki kljubuje tudi zunanjim vremenskim vplivom. Tudi pri steklenih balkonskih ograjah uporabljamo polnilo, ki zagotavlja ustrezno varnost, izbirate pa lahko med različno obdelanim steklom, ki bo po vašem okusu zaključilo bivalno celoto. Steklene balkonske ograje iz kovine ali iz aluminija optično ne omejuje prostora, montiramo jih lahko v praktično vse situacije, objektu pa dajejo eleganten in sodoben videz. Poleg tega so tovrstne nerjaveče jeklene konstrukcije izredno trdne in obstojne ter, razen preprostega čiščenja s krpo, ne zahtevajo vzdrževanja.


INOX BALKONSKA OGRAJA


Moderne steklene balkonske ograje za atraktiven in sodoben videz vašega doma

V naši ponudbi najdete že izdelane modele dvoriščnih in stopniščnih ograj, pa tudi steklene balkonske ograje. Odločite se lahko za inox balkonske ograje s steklom ali drugačnim polnilom, kot tudi za prašno barvane ograje in zaščito notranjega stopnišča ali galerije. Če potrebujete ograjo nadstandardnih dimenzij, imate posebne želje glede videza ali druge zahteve, pa vam balkonsko ograjo, upoštevajoč vse vaše želje, izdelamo po naročilu. Izbirate lahko med različnimi oblikami cevi, bogato barvno lestvico, horizontalno, vertikalno ali diagonalno postavitvijo, pri montaži pa poskrbimo tudi za natančno in lepo izvedene zaključke. Naše bogato znanje, inovativnost in strokovnost nam omogočajo, da je vsaka balkonska ograja resnično dovršena.
Preverite tudi našo ponudbo kovanih balkonskih ograj in pa inox balkonskih ograj s steklom.