Zaščitna ograja za stopnice iz inoxa za varno hojo po stopnicah

Zaščitna oz. varnostna ograja za stopnice je zelo pomemben element vsakega stopnišča. Zaščitna ograja za stopnice namreč zagotavlja varnost pred padcem na izpostavljenih mestih. Stopniščne ograje so lahko izdelane iz različnih materialov, k še večji varnosti pa pripomorejo stopniščne ograje inox. Notranja rostfrei ograja za stopnice namreč po zaslugi trdnega in obstojnega materiala omogoča dober oprijem in tako preprečuje zdrs.

Notranja inox ograja za stopnice se ponaša s čudovitim videzom, visoko kakovostjo in obstojnostjo materiala. Inox velja za material, ki je odporen proti koroziji, kar zagotavlja, da so stopniščne ograje še več desetletij videti kot nove. Zaradi odličnih mehanskih lastnosti bo vaša zaščitna oz. varnostna ograja za stopnice ostala brez kakršnihkoli poškodb in prask, prav tako na površini ne bo vidnih prstnih odtisov. Notranja rostfrei ograja za stopnice tudi ne potrebuje zahtevnega vzdrževanja. Dovolj je že, da jo tu in tam malo obrišemo z mehko in vlažno krpo.

Notranja rostfrei ograja za stopniceZaščitna oz. varnostna ograja za stopnice po meri

V podjetju Hifa d.o.o. vam zunanjo in notranjo ograjo za stopnice izdelamo po meri - torej glede na vaše želje in zahteve. Odločite se lahko za vertikalne ali horizontalne inox cevi, ograje so lahko polnjene tudi z različnimi materiali - na primer s steklom ali pleksi steklom. Odlično je videti tudi kombinacija lesa in inoxa. Les bo namreč poudaril toplino in domačnost vašega stopnišča in s tem doma v celoti.


Priljubljene so tudi prašno barvane ograje, ki vam jih po želji pobarvamo v poljubno barvo lestvice RAL. Vaša notranja rostfrei ograja za stopnice bo tako postala unikat, ki bo vašemu domu dodal izjemen estetski učinek, ki bo navdušil tako vas kot vaše goste.

Brezhibno izdelana zaščitna oz. varnostna ograja za stopnice se čudovito kombinira z vsemi materiali, ki jih najdemo v modernem domu - od lesa do stekla.

Notranja rostrei ograja za stopnice prav tako potrebuje ustrezno zaščito

Čeprav notranje stopniščne ograje niso izpostavljene UV-žarkom in ostalim vremenskim vplivom, je dobro tudi te ustrezno zaščititi. V našem podjetju poskrbimo za predhodno strokovno obdelavo in s kakovostnimi barvami zagotovimo, da tudi notranja inox ograja za stopnice ostane povsem varna pred korozijo. Na ta način bo vaša notranja rostfrei ograja za stopnice imela dolgo življenjsko dobo in bo še več desetletij ohranjala svoj prvotni videz.

Zaščitna oz. varnostna ograja za stopnice Hifa za varno vzpenjanje in spuščanje po stopnicah. Obiščite nas.


Hifa d.o.o. | Inox zunanje in notranje ograje