Kovinska dvoriščna vrata polepšajo vhod v vaš dom

Kovinska dvoriščna vrata vam poleg varnosti in zaščite vašega dvorišča in hiše zagotavljajo tudi estetsko noto. Kovinska vrata za dvorišče so lahko narejena iz različnih materialov in obarvana z različnimi barvami po vaših željah.Kovinska dvoriščna vrata se lahko odpirajo na različne načine. Izbirate lahko med kovinskimi enokrilnimi ali dvokrilnimi vrati, lahko pa se odločite tudi za bolj sodobno opcijo - kovinska dvoriščna drsna vrata, ki vam jih nudimo v dveh variantah: samonosna drsna vrata ali kovinska drsna vrata na vodilih.

Berjaveče ograje in vrata za vaše dvoriščeNerjaveča koviska drsna vrata za dvorišče

Moderna kovinska vrata za dvorišče | Inox dvoriščna vrata

Kovinska dvoriščna vrata nudijo veliko različnih izvedb. Lahko se odločite tudi za kovinska inox vrata ali alu vrata. Inox dvoriščna vrata so sestavljena iz okroglih ali kvadratnih cevi, ki so postavljene v različne smeri. Alu dvoriščna vrata pa imajo to prednost, da so lahko obarvana v različne barve. Kovinska vrata za dvorišče so zelo trpežna, trdna in zagotavljajo visoko stopnjo varnosti. Za lepo dvorišče in okolico hiše vam priporočamo tudi zelo dekorativne in obstojne alu ograje ali pa inox nerjaveče ograje.

Inox dvoriščna vrata in zaščita kovinskih dvoriščnih vrat

Podjetje Hifa ograje vam za vaša dvoriščna kovinska vrata nudi več različnih vrst protikorozijske zaščite. Odločite se lahko za prašno barvana dvoriščna vrata ali vroče pocinkana vrata, lahko pa izberete kombinacijo obeh - vroče pocinkana in prašno barvana kovinska vrata. Inox vrata za dvorišče imajo že vdelano zaščito, saj inox ne rjavi. Alu dvoriščna vrata pa vam nudijo veliko različnih dizajnov in barv, ki si jih lahko ogledate v alu Guardi katalogu na naši spletni strani.

Ograje ki nerjavijo

Dvoriščna drsna vrata | Avtomatsko zapiranje in odpiranje vrat

Dvoriščna drsna vrata vam ponujajo udobno in tehnološko dovršeno odpiranje in zapiranje z daljinskim upravljalnikom. Tako vam ni potrebno stopati iz vozila, da bi dvoriščna vrata odprli ali zaprli. Tudi dvoriščna krilna vrata vam omogočajo možnost avtomatskega odpiranja, ki se lahko vgradi naknadno, s tem pa ne poslabšamo kvalitete samih dvoriščnih vrat. Vaša nova dvoriščna drsna vrata so lahko samonosna ali na vodilih - izbira je vaša. Pokličite podjetje Hifa na 01 / 429 74 32 ali na 031 / 688 704 ali pa nas obiščite na naši spletni strani.