Balkonske ograje iz inoxa - trpežnost in eleganca

Balkonska ograja inoxV človeški naravi je, da si ustvarimo svoj dom in da poskrbimo, da nam je v njem čim bolj udobno. Na to seveda vpliva tudi videz, ki ga pomagajo ustvariti različni detajli, od lepe fasade do balkonske ograje. Že vrsto let lesene ograje po priljubljenosti dohiteva balkonska inox ograja, ki očara s svojim videzom in praktičnostjo. Ker so večinoma izdelane po naročilu, je določen le osnovni cenik za balkonske ograje, ostalo pa se določa glede na konkreten primer. Če bi se radi pozanimali, kaj vam ponujamo, se oglasite v naših prostorih v Ljubljani ali nam pošljite povpraševanje prek spletne strani.

Balkonska inox ograja - prednosti

Balkonskezunanje ograje so izpostavljene številnim vplivom, ki se jim ni mogoče izogniti, pri klasičnih lesenih ograjah je to večna težava - zaščita, redno barvanje ali celo menjava. Velika prednost, ki jo imajo inox balkonske ograje, je trpežnost in odpornost tako proti udarcem kot proti različnim vremenskim razmeram. Odlično kljubujejo vsem tistim težavam, ki so jim tako zelo podvržene klasične ograje, tako lesene kot plastične. Odporne so na korozijo, ne spreminjajo barve zaradi izpostavljenosti soncu ali dežju, zaradi inoxa pravzaprav ves čas ostajajo enake. Če si ogledate cenik za balkonske ograje in inox po vzdržljivosti primerjate z drugimi materiali, vam bo kaj kmalu postalo jasno, katera izbira je cenejša.

NAJ VAS PREVZAME ČUDOVITA INOX BALKONSKA OGRAJA

10-letna garancija na balkonske ograje

Ker se v podjetju Hifa konstrukcije dobro zavedamo, kako neuničljive so balkonske ograje iz inoxa, imajo vsi naši izdelki 10 let garancije. Ste kdaj pomislili, kakšna je videti po 10 letih na dežji, mrazu, soncu in snegu lesena ograja? Najbrž jo je treba vsaj obrusiti in ponovno prebarvati, če ni zelo dobro zaščitena, pa jo je v tem času treba že zamenjati. Plastične ograje so na vlago sicer v veliki meri neobčutljive, tudi te ne zarjavijo, a v zelo kratkem času popolnoma obledijo. Edina univerzalna rešitev je inox balkonska ograja. Ta združuje čudovit videz, ki se prilega tako modernim kot klasičnim stavbam, ter izjemno praktičen in trpežen material.

Hifa d.o.o. | Balkonska inox ograja, balkonske ograje cenik - povezave do naše spletne strani: