Kovane balkonske ograje bodo poskrbele za poseben pečat na vaši hiši

Kovane balkonske ograje poudarijo lepoto vašega objekta, so pa tudi arhitekturni element, s katerim lahko izrazite svojo domišljijo. Kovane balkonske ograje so primerne za ograjevanje hiš, poslovnih objektov, vrtov, sadovnjakov, vikendov in vseh ostalih nepremičnin, ki jih želite zaščititi pred nezaželenimi gosti in nepridipravi. Poleg zaščitne funkcije se kovane ograje za balkon lahko pohvalijo predvsem z ustvarjanjem svojevrstnega in elegantnega videza. Če želite, da bi vaše ograje za balkon hiši dale poseben pečat, potem so kovane balkonske ograje odlična izbira.
Medtem ko steklene in inox balkonske ograje zaznamujejo čiste in enostavne linije, pa so kovane balkonske ograje navadno bogato okrašene. Izdelane so iz jekla, so poljubnih oblik in dimenzij ter narejene po vaši želji.


V podjetju Hifa konstrukcije vam ponujamo različne kovinske konstrukcije, med njimi tudi zunanje in notranje kovane balkonske ograje. Vsi naši izdelki so izdelani izjemno kakovostno in v popolnem skladu z naročilom. Dolgoletne izkušnje in znanje nam omogočajo, da lahko strankam svetujemo že na samem začetku nastajanja želenega izdelka. Ko je izdelek dokončan, poskrbimo tudi za strokovno montažo.

Kovane balkonske ograjeSteklene balkonske ograje za eleganten in lahkoten videz

Kovane balkonske ograje so torej odlična izbira za vse, ki imate radi bogato okrašenost. Tistim, ki iščete nekaj modernega, elegantnega in lahkotnega, pa priporočamo steklene balkonske ograje z inox konstrukcijo. Steklene balkonske ograje so kljub lahkotnemu videzu trdne in varne, saj se pri izdelavi uporabljajo samo varnostna stekla, kaljena z varnostno pobranimi robovi s certifikatom. Na voljo so različne vrste stekla, kot so mlečno, satinirano, optiwhite in vitraži. Vsa stekla so lahko tudi matirana in v različnih barvnih odtenkih. Najbolj priljubljene so steklene balkonske ograje z navadnim mlečnim steklom.

Balkonske ograje - inox odlična kombinacija videza, obstojnosti, vzdrževanja

Balkonske ograje inox so izdelane iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ki je odporno proti koroziji, ki nastane kot posledica neugodnih vremenskih razmer. Jeklo inox je odlična kombinacija estetskega videza, obstojnosti, vzdrževanja in nadgrajevanja že obstoječih novejših ali starejših struktur. Zaradi izjemne trdnostni in obstojnosti bodo vaše balkonske ograje inox vedno videti kot nove.

Balkonske ograje inox so odlična izbira za tiste, ki si želite minimalistični stil združiti z eleganco in modernim videzom. V podjetju Hifa d.o.o. pa se ukvarjamo tudi z izdelavo nadstreškov za avtomobile, terase in balkone ter vhodna vrata. Balkonski nadstrešek bo tako perilo, ki se bo sušilo na vašem balkonu, zaščitil pred dežjem ali premočnim soncem.

Obiščite nas. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani.

Hifa d.o.o. | Izdelava različnih jeklenih konstrukcij