Inox ograja - rostfrei ograje iz nerjavečega jekla - Hifa d.o.o.

Inox ograje se uporabljajo kot notranje ali zunanje ograje, so ograje iz nerjavečega jekla, kar pomeni, da so izjemno primerne kot zunanje ograje za balkone, za zunanja stopnišča, terase, dvoriščna vrata, galerije in podobno. Inox ograje so zelo obstojne in ne potrebujejo dodatnega vzdrževanja kot je to običajno za lesne ali kovinske ograje brez protirjavnih premazov. Podjetje Hifa iz Ljubljane vam ponuja visoko kakovostne notranje stopniščne ograje inox različnih oblik in namestitev. Notranja ali zunanja inox ograja je lahko kombinirana z drugimi različnimi materiali - od kovanih in barvnih pleksi elementov pa vse do lesa in stekla, odvisno tudi ali gre za notranje ograje ali za zunanje ter v odvisnoti od ambienta.

Notranja inox ograjaNotranja rostfrei ograja

Inox ograje, zunanja in notranja stopniščna ograja na 1001 način

Inox ograjaInox ograja, tako notranja kot zunanja je lahko narejena iz cevi različnih debelin, ki jih lahko postavimo v vse smeri: kombinacije cevi za se lahko namestijo klasično vodoravno ali navpično, za modernejši pridih pa se lahko odločite tudi za diagonalno postavitev cevi inox ograje. Inox ograja je na vašo željo in navdih lahko sestavljena iz okroglih ali kvadratnih cevi, ali celo kombinacije obeh oblik. Notranje ograje in zunanje ograje lahko sestavljajo tudi elementi iz drugih materialov, s steklom ali s pleksi steklom, kar še popestri zunanji videz vaše hiše ali pa notranjih prostorov. Zelo priljubljene so tudi notranje stopniščne ograje inox polnjene s steklom, ki ravno zaradi raznolikih kombinacij omogočajo zelo moderen pridih vašega doma. Za bolj klasično opremljene prostore pa priporočamo kombinacijo stopniščne ograje inox + les, kar omogoča trdnost, trajnost in tradicionalnost v enem.

Notranja inox stopniščna ograjaInox notranja stopniščna ograja

Zunanje ograje inox za stopnice, balkone in dvorišča

Zunanje ograje iz inoxa so poleg balkonov primerne tudi kot stopniščne ograje. Inox dvoriščna vrata lahko dodatno polepšajo celotni izgled vaše posesti. Lahko jih kombinirate s kovanimi elementi, hkrati pa so inox zunanje ograje lahko zaokroženih, večkotnih ali povsem ravnih oblik. Poleg ograj za notranja stopnišča se lahko odločite tudi za zunanje stopniščne ograje inox. Zunanje ali notranje inox ograje ponujajo veliko paleto dizajnov, ki ustrezajo vsem vašim zahtevam in vsem stilom prostorov, hiš in dvorišč. Podjetje Hifa vam poleg inox ograj ponuja tudi ograje iz aluminija, lahko pa se odločite tudi za panelne ograje ali druge kovinske ograje (npr. rostfrei vrtna ograja). Strokovnjaki podjetja Hifa vam bodo odgovorili na vsa vprašanja, hkrati pa vam bodo svetovali, katera notranja ali zunanja inox ograja je glede na arhitekturne možnosti in vaše želje najprimernejša. Naj bo inox ograja podjetja Hifa vaša naslednja odločitev!

Zunanja inox ograjaBalkonska inox ograja

Hifa d.o.o. | Inox notranja ograja za stopnice, zunanje ograje - povezave do naše spletne strani:

Notranja stopniščna ograja iz inoxaInox notranja stopniščna ograja