Kovane ograje vrhunske kvalitete

Vodilo pri izbiri kovane ograje za zunanji ali notranji prostor naj ne bo samo cena, ampak tudi kakovost. Od vrste materiala naše balkonske ali stopniščne ograje je odvisna njena življenjska doba. V podjetju Hifa izdelujemo vrhunske nerjaveče ograje za balkone, terase, dvorišča, vrtove in stopnišča. Naše kovinske konstrukcije so lahko izdelane iz dveh materialov: iz inoksa ali druge kovine, ki je lahko obdelana z dvema posebnima postopkoma. Prvi je vroče cinkanje, ki omogoča nerjavnost, drugi pa prašno barvanje v poljuben barvni ton po RAL lestvici. Odločimo se lahko tako za vroče pocinkane ograje kot ograje, obdelane z obema postopkoma.

Kvalitetne nerjaveče ograje

Ograja z odlično odpornostjo na vremenske vplive

Poleg tega, da so izjemno odporne proti koroziji in vremenskim vplivom, so vroče pocinkane in prašano barvane ograje odlična izbira še iz enega razloga. Dopuščajo namreč večjo svobodo pri oblikovanju, ki je tudi cenovno ugodnejše. V podjetju Hifa ponujamo tako notranje kot zunanje ograje, ki jih oblikujemo v skladu z željami naročnika. Kombiniramo jih lahko z inoksom, steklom ter kvalitetnimi umetnimi in naravnimi materiali, s katerimi dosežemo stilsko usklajenost in zlitje s preostalim prostorom. Naše ograje so lahko najrazličnejših barv in oblik. Številne med njimi so predstavljene na naši spletni strani.

Več o kovinskih konstrukcijah

Po meri izdelane ograje: balkonske, stopniščne, dvoriščne in druge

Ne glede na to, ali potrebujete izdelavo vrtne, notranje varovalne, balkonske, stopniščne ograje ali druge kovinske konstrukcije, vam v našem podjetju nudimo praktično svetovanje in kakovostno izdelavo v dogovorjenem roku. Pri izdelavi ograje upoštevamo želje stranke in ji na podlagi našega dolgoletnega znanja svetujemo pri izbiri materiala, barve in oblike ograje, ki je najprimernejša za stavbo, ki jo opremljamo. Ponujamo po naročilu izdelane moderno zasnovane kakovostne ograje, ki ne rjavijo in so odporne na vremenske pojave. Pokličite nas na telefonsko številko 031 688 704 in pripravili vam bomo ponudbo. Delujemo na območju celotne Slovenije, kjer nam zaupa vse več zadovoljnih strank.

Več o balkonskih ograjah