Notranje prašno barvane ograje - narejene za varnost generacij

V domovih, pisarnah in drugih poslovnih in trgovskih objektih najdemo najrazličnejše notranje ograje za zaščito, ograje za varnost in stilsko popestritev prostora. Notranje inox ograje ali prašno barvane ograje v najrazličnejših kombinacijah jekla, železa z drugimi materiali ali samostojno v vseh barvnih izvedbah opravljajo potrebno varnostno funkcijo, obenem pa izžarevajo vaš izbran slog. Izdelujemo najpreprostejša stopniščna vodila za oporo ob hoji po stopnicah do oblikovno zahtevnejšega vzorca za stopniščne ograje in druge galerijske notranje ograje.

Notranje prašno barvane ograje - trajnejša zaščita od klasičnega barvanja

Prašno barvanje z natančnim nanosom katerekoli barve čudovito zaključi izgled vroče pocinkane notranje ograje. Prašno barvanje je hitrejše in predvsem zagotavlja trajnejšo zaščito notranje ograje kot klasično barvanje. Obstojna in dolgotrajna zaščita proti koroziji zmanjša tudi vloženi čas in denar v nadaljnje vzdrževanje notranje prašno barvane ograje. Z raznovrstnimi oblikami in vzorci - od modernih čistih linij do tradicionalnih vzorcev in najbolj nenavadnih zaključkov - in bogato izbiro barv po lestvici RAL, vam lahko izdelamo notranjo prašno barvano ograjo po vaši zamisli. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem pa pri izdelavi in montaži poskrbimo, da je vaša notranja prašno barvana ograja tudi varna in stabilna.

SE ZANIMATE ZA PRAŠNO BARVANJE OGRAJ?

Notranje prašno barvane ograje - eleganca in kakovost v dogovorjenem roku

Močna, stabilna, trajna in vizualno privlačna - to je naša notranja prašno barvana ograja! Kakovostna in natančno izdelana notranja prašno barvana ograja bo tako s praktično eleganco zagotovo dodala vrednost vašemu domu ali poslovnemu prostoru. Za varnost pri hoji in oporo na stopnišču, zaščito galerije - izbirate lahko med množico izvedb in idej, več kot dobrodošle pa so tudi vaše unikatne ideje. S profesionalnim pristopom vam bomo olajšali celoten proces od zamisli in načrtovanja do montaže notranje ograje. Zaupanje pa vam bomo povrnili z brezhibno izdelavo v dogovorjenem roku. Za našo ograjo nudimo kar 20-letno garancijo!


Če že imate v mislih podobo svoje nove ograje ali če iščete ideje, vas prijazno vabimo k obisku naše spletne strani in na pogovor z našimi strokovnjaki!

Ograje - galerija slik