Kovinske ograje Hifa - vrtna alu ograja

Kovinske ograje podjetja Hifa poleg varnosti vaši hiši dodajo tudi dekorativno noto. Na voljo so notranje in zunanje ograje najrazličnejših oblik, Hifini strokovnjaki pa upoštevajo tudi vaše želje in slog. Kovinske ograje so lahko panelne ali alu ograje, kovina pa je zelo priljubljen material tudi kot ograja za dvorišče ali vrt. S posebnimi premazi so kovinske ograje izjemno trpežne in njihovo vzdrževanje sploh ni potrebno. V današnjem hitrem tempu življenja je vredno prihraniti čas za posebne trenutke, odstranjevanje rje, stare barve in novo barvanje ograje pa verjetno ni vaše najljubše zapravljanje prostega časa. Zato vam podjetje Hifa omogoča nakup dekorativne kovinske ograje ali barvane ograje povsem splošnega dizajna, s katero bo vzdrževanje le še beseda preteklosti.

KOVINSKA VRTNA OGRAJA JE LAHKO TUDI VAŠA

Panelne ograje in alu zunanje ograje

Panelne ograje so zelo čvrste in trpežne, čeprav na prvi pogled morda ne izgleda tako. Njihova jeklena konstrukcija je zvarjena iz palic različnih debelin in višin. Panelne ograje so protirjavno zaščitene, na voljo pa je veliko različnih barv. Najpriljubljenejša je zelena, saj se najbolje vklopi v okolico, lahko pa si zaželite drugačno barvo in vaša ograja bo tako nekaj posebnega. Panelne ograje so lahko pocinkane ali pa plastificirane, vendar pa se alu ograje z njimi ne morejo primerjati, saj omogočajo veliko različnih oblik, stilov in barvnih kombinacij. Podjetje Hifa vam nudi alu ograje Guardi, ki imajo v svoji ponudbi že določene oblike in stile med katerimi lahko izbirate, lahko pa zasnujete povsem svojo obliko alu ograje in izberete kombinacije barv. Alu ograje imajo še eno prednost: njihov videz, ki se lahko prilagaja vašim željam. Lahko izgledajo kot lesene ograje ali pa kovane, izbira je povsem vaša. Lahko pa izberete tudi inox ograje!

Vrtna kovinska ograja

Kovinske ograje: vrtna ograja

Vrtna ograja je lahko narejena iz različnih materialov. Običajno vidimo mrežaste kovinske ograje, podprte s stebrički. Zakaj ne bi izbrali nekaj drugačnega? Vrtna ograja je lahko narejena tudi iz aluminija, ki kot rečeno omogoča različne oblike. Vaša vrtna ograja bo tako privabljala zavistne poglede, obenem pa je vam ne bo potrebno vzdrževati. Zaradi tega se boste lahko povsem posvetili vrtu, posebna vrtna ograja pa bo poleg urejenih gredic, pridelkov in rož še poudarila urejenost vašega vrta. Naj bo vaša vrtna ograja drugačna.

Hifa d.o.o. | Kovinske notranje in zunanje ograje, alu in panelne ograje - povezave do naše spletne strani: