Zunanje vroče pocinkane ograje – balkonske, dvoriščne, vrtne ograje

Imate leseno ograjo s čudovitim vzorcem, od katere se ne želite ločiti, a se nanjo jezite vsakič, ko jo je potrebno pobrusiti, prebarvati in prelakirati? Za vas imamo rešitev: ohranite vzorec, a zamenjajte material s kratko življenjsko dobo za bolj trpežnega. Izdelujemo jeklene zunanje ograje po vzorcu obstoječih ograj. Izbirate lahko od tradicionalnih do modernih, nevpadljivih do najbolj nenavadnih oblik. Za najboljšo zaščito pred vremenskimi vplivi in za lažje vzdrževanje vaše vrtne ali balkonske ograje pa poskrbimo z vročim cinkanjem in barvanjem v odtenku po vaši izbiri v okviru lestvice RAL. Zunanja vroče pocinkana ograja je najboljša izbira za vse, ki želite estetsko ograjo z čim manj vzdrževalnih del!

 

Če želite vam postavimo tudi inox ograje. Več o po posameznih vrstah inox ograj si lahko preberete na spletni strani http://www.hifa.si/ograje.


Pocinkana ograja: kaj je cinkanje in zakaj se ga priporoča za zunanje ograje?

Cinkanje je postopek, pri katerem se jeklo namoči v raztaljen cink, s tem se utvari zaščitna oksidna plast, ki jeklo zaščiti pred fizikalno-kemijsko reakcijo med jeklom in njegovim okoljem, t.j. korozijo. Cink je namreč edini naravni element, ki zagotavlja učinkovito in dolgotrajno zaščito pred korozijo oziroma rjo. Zunanje vroče pocinkane ograje imajo zato dolgo življenjsko dobo. Trajanje tovrstne zaščite pa je odvisno od podnebja, v katerem se nahaja, zato vam nudimo kar 20-letno garancijo!


Zunanje pocinkane ograje so bolj ekonomične in nudijo trajnejšo zaščito

Raziskave potrjujejo, da je zaščita s cinkom bolj ekonomična in trajnejša od barvanja. To pa dokazujejo tudi mnogi primeri v praksi, ki jih lahko tudi sami opazite – od jeklenih konstrukcij v dvoranah in na avtocestah in železnicah, podvozij in kmetijske opreme do balkonske ograje pri vašem sosedu. Poleg tega, da je v nekaterih primerih vroče cinkanje celo cenejše od barvanja in lakiranja, definitivno pa cenovno konkurenčno, vroče pocinkane ograje tudi ne potrebujejo nadaljnjega vzdrževanja. Vroče pocinkane ograje imajo namreč dolgo življenjsko dobo. Zunanje pocinkane ograje pa so zaščitene ne le pred rjo in korozijo, ampak so tudi manj občutljive na mehansko obrabo in poškodbe. Vroče cinkanje je tako eden najugodnejših načinov zaščite zunanje inox ograje.


Hifa d.o.o. | Inox zunanje in notranje ograje, ograja za balkone, povezave do naše strani, www.hifa.si


VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Preserska ulica 4
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 429 74 32
031 688 704
Seznam fraz
vroče pocinkane ograje, pocinkane ograje, zunanje ograje, pocinkane balkonske ograje, balkonske ograje
ZEMLJEVID