Notranje ograje inox - rostfrei notranja ograja po meri

V podjetju Hifa d.o.o. vam izdelamo rostfrei notranje ograje za sodoben pridih v vašem obstoječem stanovanju ali poslovnem prostoru. Imate odprt prostor v dveh etažah in želite ohraniti občutek odprtosti? Za trendovsko eleganco odprtih prostorov in stopnišč imamo preprosto rešitev: notranje inox ograje.

Notranja ograja inox - Moderne rostfrei ograje za varnost in okras

Notranje inox ograjeNotranje inox ograje za moderen dom in vašo varnost. V domovih in poslovnih prostorih je pogosto potreba po varnostnih notranjih ograjah in držalih - stopnišče, premostitvene stopnice in galerije. Notranje ograje varujejo naš korak. Notranje ograje inox pa imajo poleg varovalne vloge, tudi vlogo stilskega elementa, ki zaključi prostor, v katerem se nahajajo. Kdo gre lahko brezdušen mimo elegantnega inox stopnišča? Masivne lesene stopnice, ki nas nekoč niso pustile brezdušne, ne spadajo več v moderen dom ali poslovni prostor, zato pa lahko danes dosežete enako navdušujoč učinek z našimi notranjimi ograjami iz inoxa. Brezhibno izdelana notranja inox ograja se čudovito kombinira z vsemi materiali, ki jih najdemo v modernem domu - od lesa do stekla. Možnosti za oblikovanje notranje inox ograje (rostfrei ograje) je veliko. Prav tako je so na voljo vse barve po lestvici RAL. Rostfrei ograje izdelamo po vaši zamisli, lahko pa vam tudi svetujemo, saj imamo dolgoletne izkušnje in potrebno strokovno znanje za izdelavo ograje in drugih kovinskih konstrukcij. Prepričani smo, da boste z našimi inox izdelki več kot zadovoljni, zato tudi nudimo kar 20-letno garancijo na vse inox ograje ter garancijo na notranje in zunaje barvane ograje!

BOGATA IZBIRA ROSTFREI NOTRANJIH OGRAJ PRI HIFA D.O.O.

Notranje ograje inox - za stopnišča in galerije v domovih in poslovnih prostorih

Inox notranja ograja

Notranje inox ograje so elegantna in varna rešitev tako za stopnišča kot za galerijske ograje doma ali v dobro obiskanih poslovnih prostorih. Predvsem notranje stopniščne ograje so izpostavljene pogosti uporabi. Medtem ko so tradicionalni materiali ograj, kot je les, izpostavljeni večji izrabi, pa je notranja inox ograja zaradi enostavnega vzdrževanja in čiščenja razumna in dobrodošla izbira v vseh okoljih. Inox je nerjavni material, na katerem se ne poznajo odtisi, obenem pa se enostavno očisti z vlažno mehko krpo. Zaradi svoje trpežnosti inox ograja ne podlega hitro praksam in udarcem, rostfrei notranje ograje inox in ostali izdelki iz inoxa, pa so odlično odporni proti koroziji (rji) in zato ni potrebna dodatna zaščita. Notranja ali zunanja ograja inox pa ohranja svoj zloščen videz še leta in leta.

Za vas oblikujemo, izdelamo in montiramo kakovostne notranje inox ograje po meri. Za več informacij vas vabimo k ogledu naše spletne strani, kjer si lahko ogledate tudi številne slike notranje rostfrei ograje!