Inox stopniščne ograje - varne in elegantne

Rostfrei ograja za stopnice

Tako kot na balkonu so tudi v notranjosti stavb vedno bolj priljubljene inox oziroma rostfrei stopniščne ograje. V primerjavi s tem, kar nudi običajna ograja za stopnice, imajo inox notranje in zunanje stopniščne ograje kar nekaj prednosti. Vas zanima, kakšne? Oglasite se v podjetju Hifa d.o.o. ali si oglejte našo ponudbo na spletni strani in se sami prepričajte, da naše ograje resnično prinesejo v prostor poseben - sodoben in eleganten pridih. Ker se lahko kombinirajo z različnimi materiali, na primer lesom ali steklom, se notranje inox stopniščne ograje vedno odlično skladajo z ostalimi dodatki in pohištvom.

Inox / rostfrei stopniščne ograje - sodobna eleganca

Notranje stopniščne ograje so v osnovi namenjene predvsem varnosti - preprečujejo padce in ponujajo oporo pri hoji po stopnicah. A tako kot velja za večino stvari v našem življenju, je poleg funkcionalnosti pomemben tudi videz. Inox stopniščne ograje so zagotovo element, ki bo v prostoru pritegnil poglede. Prednost inox oz. rostfrei notranje ograje je tudi v tem, da se odlično poda tako k izjemno moderni notranji opremi kot k tisti bolj tradicionalni, zanesljivo pa lahko rečemo, da stanovanju ali drugemu prostoru doda občutje sodobne elegance. Inox stopniščne ograje so na voljo v različnih izvedbah, profili so lahko okrogli (kar je najpogostejša izbira), kotni ali v obliki črke T. Hifa notranje rostfrei stopniščne ograje nudijo pestro izbiro. Naj bo vaša ograja za stopnice lepa in funkcionalna!

Inox ograja za stopnice - brezčasna in neuničljiva

Ko beseda nanese na moderne inox ograje, ne moremo mimo njihove najpomembnejše kvalitete: odporne so na korozijo, kar pomeni, da so praktično neuničljive. Morda boste rekli, da je ta lastnost predvsem pomembna za zunanje ograje, a tudi notranje stopnišče ograje so zaradi različnih dejavnikov lahko podvržene rjavenju. Ker so tako odporne, je tudi čiščenje popolnoma enostavno: ograjo za stopnice le obrišete z vlažno krpo, lahko uporabite tudi blago čistilo, in že je kot nova. Stopniščne inox notranje ograje boste zlahka vzdrževali, na vse izdelke pa podjetje Hifa d.o.o. ponuja 10-letno garancijo.

STOPNIŠČNA OGRAJA HIFA

Hifa d.o.o. | Notranje rostfrei stopniščne ograje, inox ograja za stopnice - povezave do naše spletne strani: