Stopniščne ograje omogočajo varno hojo po stopnicah

Stopniščne ograje so namenjene predvsem varnejši hoji po stopnicah, hkrati pa imajo tudi vlogo stilskega elementa. Notranje stopniščne ograje s svojo strukturo in izvedbo namreč povezujejo prostor, v katerem se nahajajo. Izdelane so lahko iz različnih materialov, še posebej priljubljene pa so postale stopniščne inox ograje. Ponašajo se s čudovitim videzom, visoko kakovostjo in obstojnostjo materiala. Inox velja za material, ki je odporen proti koroziji, kar zagotavlja, da so notranje ograje za stopnice še več desetletij videti kot nove.

Notranje stopniščne ograje iz inoxa so odlična rešitev za vse ljubitelje modernega in elegantnega videza, ki si ne želijo zapravljati dragocenega prostega časa z nenehnim odstranjevanjem rje in stare barve ter nanašanjem nove.

Notranje stopniščne ograje inox za moderen in eleganten videz stopnišča

Notranje ograje iz inoxa bodo vaše stopnišče naredile moderno in elegantno, predvsem pa obstojno. Zaradi odličnih mehanskih lastnosti namreč stopniščne inox ograje ostanejo brez kakršnih koli poškodb, na njih ni videti niti prstnih odtisov. Obstojnost materiala zagotavlja dober oprijem, zaradi česar takšne ograje pripomorejo tudi k večji varnosti. Prav tako je preprosto vzdrževanje inox stopniščne ograje, saj jo je le občasno treba obrisati z mehko vlažno krpo.

Čeprav so notranje stopniščne ograje iz inoxa zaščitene pred UV-žarki in vlago, pa vseeno potrebujejo ustrezno zaščito. V našem podjetju poskrbimo za predhodno strokovno obdelavo in s kakovostnimi barvami zagotovimo, da tudi notranje stopniščne inox ograje ostanejo povsem varne pred korozijo.

Stopniščne ograje po meri

Notranje stopniščne inox ograjeV podjetju Hifa vam notranje stopniščne ograje izdelamo po meri vaših želja in zahtev. Vaša inox ograja za stopnice bo lahko imela vertikalno ali horizontalno postavljene inox cevi. Če imate majhne otroke, vam svetujemo, da se odločite za vertikalno postavljene cevi, ki pa naj bodo posejane dovolj na gosto. Prav tako se boste lahko odločili za eno izmed številnih polnil - za pletenice, steklo, pleksi steklo ali les. Notranje ograje v kombinaciji lesa in inoxa so videti še posebej odlično. Les bo namreč poudaril toplino in domačnost vašega stopnišča in s tem vašega doma.

Zelo priljubljene so tudi prašno barvane notranje ograje, saj združujejo lep videz, zaščito in izjemne mehanske lastnosti. Poljubna barva z lestvice RAL pa bo poskrbela za izjemen estetski učinek vaše stopniščne ograje.

Za poseben pečat vašega stopnišča izberite elegantne in visokokakovostne stopniščne ograje Hifa. Vabljeni na našo spletno stran!

Hifa d.o.o. | Stopniščne ograje, notranje stopniščne ograje, notranje ograje, stopniščne inox ograje - povezave do naše spletne strani:

- Stopniščne ograje

- Notranje stopniščne ograje

- Stopniščne inox ograje