Inox stopniščne ograje - zunanje in notranje stopniščne ograje

Inox stopniščne ograje nimajo samo vloge varovanja in zaščite, ampak s svojo strukturo in izvedbo zaključujejo in lepšajo vaš dom. Inox ali rostfrei ograje so priljubljene tako zunaj kot znotraj domov, saj se ponašajo s čudovitim videzom, visoko kakovostjo in obstojnostjo materiala. Inox velja za material, ki je odporen proti koroziji, in tako zagotavlja, da je vaša inox ograja za stopnice več desetletij videti kakor nova. Inox stopniščne ograje zaradi odličnih mehanskih lastnosti ostanejo brez kakršnih koli poškodb ali prask, na njih ni videti niti prstnih odtisov. Vzdrževanje tako zunanje kot notranje stopniščne ograje je resnično preprosto - le tu in tam jo obrišete z mehko vlažno krpo.

Ograja za stopnice

V podjetju Hifa d.o.o. za vas izdelujemo različne inox stopniščne ograje. Še posebej so priljubljene notranje prašno barvane rosfrei ograje, ki združujejo lep videz, zaščito in izjemne mehanske lastnosti. Ker bo vaša inox ograja za stopnice pobarvana s poljubno barvo z lestvice RAL, bo stopnišču v vašemu domu dodala izjemen estetski učinek.

Notranje stopniščne ograje za stabilen oprijem

Notranje stopniščne ograje, izdelane iz visokokakovostnega in izjemno obstojnega inoxa, bodo vašemu stopnišču dale pridih sodobnosti in obstojnosti. Hkrati pa bodo notranje rostrei ograje pripomogle k večji varnosti, saj omogočajo dober, stabilen oprijem in tako preprečujejo zdrse na stopnišču.

Notranje stopniscne ograje
Notranje rostfrei ograje so sicer zaščitene pred UV-žarki in ostalimi vremenskimi nevšečnostmi, a kljub temu potrebujejo ustrezno zaščito. V našem podjetju poskrbimo za predhodno strokovno obdelavo in s kakovostnimi barvami zagotovimo, da tudi notranje inox stopniščne ograje ostanejo povsem varne pred korozijo. Vaša inox ograja za stopnice bo tako še več desetletij ohranjala svoj prvotni videz.

Inox ograja za stopnice po vaši meri

Tako zunanje kot notranje inox stopniščne ograje vam v podjetju Hifa d.o.o. izdelamo po meri - torej glede na vaše želje in zahteve. Odločite se lahko za vertikalne ali horizontalne inox cevi, ograje so lahko polnjene tudi z različnimi materiali - na primer s steklom ali pleksi steklom. Odlično je videti tudi kombinacija lesa in inoxa. Les bo namreč poudaril toplino in domačnost vašega stopnišča, s tem pa tudi doma.

Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri polnila in tudi pri sami postavitvi vaše nove notranje stopniščne ograje.

Inox ograje - dobra naložba za vaš dom. Obiščite nas!

Hifa d.o.o. | Inox notranja ograja za stopnice, zunanje ograje - povezave do naše spletne strani: