Zunanje prašno barvane ograje za unikaten videz vašega doma

Lastniki domov, projektanti in arhitekti se vedno pogosteje odločajo za »večne« materiale, ki z enostavnim vzdrževanjem kljubujejo vplivu časa in vremenskim vplivom. Obenem pa naj bi vsak element hiše izžareval slog njenih prebivalcev. Zunanje ograje (balkonska, stopniščna, dvoriščna ali vrtna ograja) estetsko zaključujejo arhitekturo doma ali poslovnega objekta.

Zunanje prašno barvane ograje izpolnjujejo vse pogoje:

  • kovinska ograja omogoča izvedbo v najrazličnejših tradicionalnih in modernih oblikah,
  • prašno barvanje ograj zagotavlja kakovostno protikorozijsko zaščito in
  • bogat izbor barv za barvanje ograj po lestvici RAL.


Nerjaveče prašno barvane zunanje ali notranje ograje

Prašno barvanje za boljšo protikorozijsko zaščito

Prašno barvanje ograj je postopek nanosa barve v prahu, s katerim dosežemo poleg dekorativnega učinka tudi boljšo korozijsko obstojnost zunanje ograje. Postopek je bolj varen za okolje, ne škoduje zdravju, obenem pa je izredno učinkovit. Z enkratnim nanosom barve v prahu s pomočjo elektrostatike namreč dosežemo boljšo prekritost kot s klasičnim barvanjem. Zunanja prašno barvana ograja je tako tudi bolje zaščitena pred vremenskimi vplivi. Za podaljšanje življenjske dobe vaše zunanje prašno barvane ograje je tudi potrebno le enostavno vzdrževanje. Prašno barvana ograja se čisti od 2-krat do 4-krat na leto z mokro nežno gobo, s katero odstranimo prah in ostale nanose. Ob primerni skrbi in rabi bo vaša zunanja ograja še desetletja videti kot nova. Zato tudi nudimo kar 20-letno garancijo na naše zunanje in notranje ograje.

Zunanje prašno barvane ograje v vseh barvnih odtenkih po RAL lestvici

Za vas načrtujemo, izdelamo in montiramo zunanje inox ograje. Pri načrtovanju vrtne ali balkonske ograje upoštevamo vaše zamisli, vam svetujemo na podlagi dolgoletnih izkušenj in strokovnega znanja ter vam z uporabo kakovostnih materialov ter modernih metod izdelave uresničimo želje. Izdelamo in montiramo vse - od najčistejših geometričnih linij, z ali brez dekoracij, tradicionalnih ograj do najbolj nenavadnih ali nevpadljivih oblik. Da pa se bo vaša zunanja prašno barvana ograja popolnoma zlila s hišo in okolico, jo lahko naročite v katerikoli barvi po RAL lestvici.


Za več informacij o naši ponudbi ste vabljeni k ogledu naše spletne strani www.hifa.si!