Zunanje ograje inox - varne, estetske, rostfrei kovinske ograje

Zunanje ograje so že dolgo nazaj presegle svoj prvotni namen - varovanje. Moderna zunanja ograja mora poleg zaščite pred zunanjim svetom in varstva prebivalcev hiše, dopolnjevati arhitekturo in videz doma ter biti nezahtevna za vzdrževanje. Zato ni presenečenje, da se vedno več ljudi odloča za kovinske ograje iz nerjavečega jekla, rostfrei jeklo, t.j. za zunanje ograje inox. V podjetju Hifa d.o.o. vam strokovno svetujemo in za vas v roku izdelamo ter montiramo kovinske balkonske in vrtne ograje po vaših željah. Izbirate lahko tudi med bogato ponudbo odtenkov barv po lestvici RAL.


Zunanje inox ograje za stopnice - za estetsko arhitekturo vašega doma

Pogost je prizor balkona ali skrbno vzdrževanega dvorišča brez zunanje ograje. Tak prizor ni nujno posledica pomanjkanja potrebe po zunanji ograji, ampak tudi zavedanja pomembnosti vseh današnjih vlog ograje. Zunanja ograja za stopnice ali balkone je primarno namenjena zaščiti, a obenem je tudi izrazit stilski element arhitekture hiše. Če želite doseči modern ali tradicionalni videz, vam je do nenavadnih ali čistih linij, vam naše zunanje ograje inox omogočajo uresničitev vseh potreb in predvsem želja. Ponosni smo na to, da je praktično vsaka naša ograja - naj bo balkonska, stopniščna ali vrtna rostfrei ograja - plod zamisli naših strank in naših izkušenj ter znanja.

Inox zunanja ograjaZunanja ograja inox za stopnice - tradicionalni videz brez naporov vzdrževanja

Kovinske ograje za notranje ali zunanje stopnice ter balkone niso novost. Kot nosilna zunanja konstrukcija leseni ograji ali v samostojni izvedbi je kovina prisotna v ograjah že skoraj od nekdaj. Novejši, čeprav zdaj tudi že preizkušen trend, je nerjaveče rostfrei jeklo - inox. Inox omogoča, da se izognete največji pomanjkljivosti tradicionalnih ograj - pogostemu vzdrževanju zunanje ograje. Le malokdo ni doživel ali videl dolgotrajnega postopka vzdrževanja zunanje ograje: od brušenja do nanosa nove barve na kovinske, barvanja in lakiranja lesene ograje do obrezovanja žive meje. Vse za zaščito pred vremenskimi vplivi. Inox zunanja ograja in rostfrei notranja ograja pa ohranja svoj primarni videz tudi po večletni rabi ob le minimalnem vzdrževanju. Ne mučite se z zahtevnim vzdrževanjem, izognite se barvanju zunanje ograje, in si še danes oglejte našo ponudbo zunanjih ograj inox. Nudimo vam kar 20-letno garancijo na naše inox izdelke, na vse inox zunanje in notranje ograje!


Za več informacij o naši ponudbi vas vabimo k obisku naše spletne strani!