Nadstreški za avto po meri, z dolgo življenjsko dobo, so skoraj neuničljivi

V kolikor vozila ne morete zaščititi z garažo, je najboljša rešitev nadstrešek za avto. Nadstrešek vam bo avtomobil zaščitil pred UV žarki, dežjem ter pred točo, ki je zadnja leta vedno bolj pogosta in nepredvidljiva. Prav zaradi ekstremnih vremenskih razmer, je potrebno avto zaščititi preden poškodbe na njem dejansko nastanejo. Nadstreški za avto, narejeni v našem podjetju ne rjavijo, saj je kovina vroče cinkana ali prašno barvana. Mogoči sta tudi obe zaščiti naenkrat, kar njihovo življenjsko dobo le še podaljša. Kovinska konstrukcija je izdelana iz nerjavečega jekla (inoxa ali kovine) in ima izjemno nosilnost. Zaradi kakovostnega materiala, nadstreška ne bo potrebno vzdrževati ali celo barvati, torej ne pričakujte nobenega dodatnega dela. V podjetju Hifa d.o.o., poleg nadstreškov za avto izdelujemo tudi nadstreške za terase. Ker vsak rad posedi na svojem vrtu, tudi ko razmere niso idealne in vreme sončno, vam bo takšen nadstrešek vedno prišel prav. Tako boste lahko uživali v svežem zraku, z dobro knjigo v roki ali pa v prijetni družbi s prijatelji, čeprav bo deževalo. Če imate ob terasi vrtiček z začimbami, boste lahko do njega dostopali ne da bi se vam bilo potrebno preobuti, ker je bilo prejšnji dan slabo vreme. Barvo nadstreška za avto ali teraso boste lahko izbrali po barvni RAL lestvici, s čimer boste dosegli popolno estetsko ujemanje s hišo ali poslovnim prostorom. Nadstreške za vozila in terase izdelujemo po meri, zato bomo lahko upoštevali vaše želje in okus ter vam po potrebi svetovali.

Nadstreški za avtomobile in terase lahko stojijo tudi samostojno

Nadstrešek lahko postavimo ob hišo tako da ga montiramo na stavbo, zaradi močne kovinske konstrukcije pa lahko stoji popolnoma samostojno. Z vsemi nadstreški, ki jih izdelujemo težimo k sodobnim arhitekturnim trendom, ki navadno poudarjajo ostre, ravne linije in enostavne oblike. To pa ne pomeni, da jih ne moremo izdelati kako drugače, če imajo stranke takšne želje. Poleg tega, da vam izdelamo nadstrešek za teraso, lahko prekrijemo tudi balkon, prav tako lahko kovinske konstrukcije prilagodimo stopnišču ali pa vam pred dežjem zaščitimo vhod. Ne glede na to kam ga vgradimo, mora biti nadstrešek funkcionalen in estetsko dovršen del stavbe ter sovpadati h celotni gradnji, tudi če je namenjen kot okras vrta ali dvorišča.

Z izbiro proizvodov iz našega programa boste več kot zadovoljni saj stremimo za visoko kvaliteto materialov in kakovostno izdelavo ter nerjaveče nadstreške za vozila ali terase hitro izdelamo po meri. Zaradi kakovostne protikorozijske zaščite kovinskih konstrukcij imajo naši proizvodi dolgo življenjsko dobo, poleg tega pa so na pogled videti čudovito.

Kovinske konstrukcije

Več o nadstreških za teraso

Izdelava notranjih stopniščnih ograj iz inoxa po konkurenčnih cenah

Notranja stopniščna ograja ima velik vpliv na videz stanovanja, saj ga lahko skazi ali estetsko dopolni, zato je njen pomen pri notranjem oblikovanju precej pomemben. Obstaja veliko različnih stilov notranjih ograj. Zaradi možnosti izdelave po naročilu, lahko pride do izraza kreativnost stranke in proizvajalca. Pri izbiri notranje stopniščne ograje velja razmisliti o ostalem interierju in celotni arhitekturni zasnovi stanovanja. Poleg estetskega vidika, pa je ne nazadnje potrebno dobro preudariti tudi vidik varnosti. Notranja ograja mora biti dovolj visoka, da otroci ne bodo ves čas v nevarnosti, vmesne niše pa naj ne bodo preširoke. Če je pri izdelavi ograje poudarek na varnosti, ne pomeni, da ta ne more biti lepa. Obstaja veliko krasnih dizajnov za katere se lahko odločite, obenem pa bodo nudili kar največjo zaščito. V zadnjih letih so tako pri zunanjih, kot pri notranjih ograjah zelo aktualne kombinacije inoxa s steklom ali umetnimi materiali, ki so izredno trpežni, močni, imajo dolgo življenjsko dobo, poleg tega pa ne potrebujejo nobenega posebnega vzdrževanja. Če razmišljate o vgradnji notranje ograje, morda nadstreška ali dvoriščnih vrat, vam bomo strokovno, na podlagi mnogih izkušenj, svetovali in odgovorili na vsa morebitna vprašanja.

Nadstrešek

Več o notranjih ograjah