Vrhunske inox ograje po meri

Inox ograje

Inox ograje - balkonske, stopniščne ali kjer koli drugje - so najbolj elegantna, praktična in cenovno ugodna rešitev, ki je trenutno na voljo. Še posebno lepa je inox ograja s steklom, lahko pa nerjaveče jeklo po želji kombiniramo tudi z drugimi materiali, na primer lesom ali pleksi steklom. Pravzaprav je vse odvisno samo od vas. Cevi inox ograje so lahko vodoravne ali navpične, izbirate pa lahko tudi med različnimi oblikami oziroma slogi cevi ter različnimi zaključki. Zelo priljubljene so inox pletenice. Prav vsaka ograja je izdelana po meri, zato vedno dobite tisto, kar ste si želeli. Za praktično in lepo podobo vašega doma poskrbijo tudi nadstreški za avtomobile ali nadstreški nad vhodom, ki zaščitijo pred neprijetnim vremenom in poskrbijo za prijetno senco.

Neuničljive inox ograje za balkone in stopnišča

Nerjaveče jeklo je na področju industrije povzročilo pravo revolucijo, danes pa je na veliko veselje uporabnikov dostopno prav vsem. Inox ograje (balkonske, notranje) so namreč ravno zaradi materiala, iz katerega so izdelane, tako rekoč neuničljive in ne zahtevajo pretiranega vzdrževanja. Nikoli vam jih ne bo treba prebarvati in zaščititi s premazom kot lesene ograje, kljub izpostavljenosti soncu, dežju, mrazu,visoki temperaturi in drugim razmeram ne bo vaša ograja nikoli razpokala ali se razbarvala, kot se zgodi s plastiko. Obenem pa so inox ograje izjemno lepe in ne žrtvujejo estetskosti za vzdržljivost. Posebne izvedbe, kot so inox ograje s steklom, lesom ali pleksi steklom, še dodatno prispevajo k elegantnemu videzu, ne da bi zmanjšale kakovost.

Inox ograje - 10-letna garancija in izjemen izgled

Poleg izjemne kakovosti - nudimo vam kar 10 let garancije - inox ograje (balkonske ali notranje) vedno znova očarajo s svojim elegantnim videzom. Primerne so tako za novogradnje kot za starejše stavbe, ki so morda nekoliko bolj klasično grajene. Pri slednjih se velikokrat zgodi, da inox ograje (s steklom, lesom ...) popolnoma osvežijo videz stavbe in na veliko veselje lastnikov izboljšajo njen videz. Ker so vam na voljo tudi nadstreški nad vhodom in nadstreški za avto, boste lahko zaščitili tudi vhod v hišo in svojega jeklenega konjička, hkrati pa polepšali svojo hišo z neuničljivim nerjavečim jeklom.

Hifa | Inox ograje, inox ograje s steklom, inox ograje balkonske - povezave do naše spletne strani: